- 6 Mart 2020
- 75
- 17
- 88
- 32
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Ya benim de yarın bat ama sabah akşam testlerim hayalet bir çizgi gibi var ya yok netleştiremedimBenim 1 gün kalaya kadar hep negatifti bugün adet günüm ve bu şekilde çıktı testim. Belki bu ay biraz geç yumurtladım. Ya da kimyasal .. bilemiyorum ki
Yarın test yaparsanız paylaşırmısınız ben de aynı durumdayımBenim 1 gün kalaya kadar hep negatifti bugün adet günüm ve bu şekilde çıktı testim. Belki bu ay biraz geç yumurtladım. Ya da kimyasal .. bilemiyorum ki
Negatif çıktı ben de anlam veremedimYarın test yaparsanız paylaşırmısınız ben de aynı durumdayım
Benim de bugün adrt günüm afedersiniz kahverengi lekelenme oldu anlamadım yerleşmemi yoksa adet mi başlıyor . Diğer hamileliklerimde yerleşme kanaması hiç yaşamadımNegatif çıktı ben de anlam veremedim
Benim de bugün adrt günüm afedersiniz kahverengi lekelenme oldu anlamadım yerleşmemi yoksa adet mi başlıyor . Diğer hamileliklerimde yerleşme kanaması hiç yaşamad
Benim de bugün adrt günüm afedersiniz kahverengi lekelenme oldu anlamadım yerleşmemi yoksa adet mi başlıyor . Diğer hamileliklerimde yerleşme kanaması hiç yaşamadımadetttNegatif çıktı ben de anlam veremedim
Benim 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ve o kadar bozuldum ve emin oldum hamile degilim hatta agrım oldu diye ilaçta kullandım amma adetgünü sol tarafıma cok fena sancı girdi hiç bi zaman boyle agrım olmadı gittim normal test aldım ve silik cızgı cıktı şok oldum şimdide 6 haftalık oldukAdetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
MaşallahBenim 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ve o kadar bozuldum ve emin oldum hamile degilim hatta agrım oldu diye ilaçta kullandım amma adetgünü sol tarafıma cok fena sancı girdi hiç bi zaman boyle agrım olmadı gittim normal test aldım ve silik cızgı cıktı şok oldum şimdide 6 haftalık olduk
İdrarda Testi boş ver, benim kanda gebelik testim adet günümde negatif çıkıp 18 gün sonra pozitife döndüAdetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Aaay bende dün 3 gün kalmıştı normal kaset test yaptım negatif çıktı ve belirtilerin hepsini yaşıyorum umarım iki gün sonra regl olmam ve testim sizinki gibi pozitif çıkarBenim 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ve o kadar bozuldum ve emin oldum hamile degilim hatta agrım oldu diye ilaçta kullandım amma adetgünü sol tarafıma cok fena sancı girdi hiç bi zaman boyle agrım olmadı gittim normal test aldım ve silik cızgı cıktı şok oldum şimdide 6 haftalık olduk
Amin canım Allah sevındırsın senideAaay bende dün 3 gün kalmıştı normal kaset test yaptım negatif çıktı ve belirtilerin hepsini yaşıyorum umarım iki gün sonra regl olmam ve testim sizinki gibi pozitif çıkar
teşekkür ederimMaşallah
Bu test pozitif gibi duruyorMerhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericem
Belirtiniz var miydi acaba. Benim de yumurtlamadan beri kasik ağrım ve mide bulantim var , adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Pozitife döner mi bilmiyorumMerhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyim
Merhaba kasık ağrısı vardı ama ilk etapta bulantı yoktu bulantılar daha sonradan çok oldu ama canım sürekli ekşi şeyler istiyordu turşu suyu içiyordum sürekli,Belirtiniz var miydi acaba. Benim de yumurtlamadan beri kasik ağrım ve mide bulantim var , adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Pozitife döner mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?