Erken gebelik testi predictor 6 days

Bata 3 gun kala negatif sizce netmidir erken gebelik testi varsa var yoksa yok cikarr dedi eczane kullananlar varmi
ben adete 1 hafta kala yapmistm erken gebelkten markaso baskaydi genelde dogru cikariyo ama bilemem gene.benm silik cizgi vermisti sonra iki tane normal yaptim onalr negatif verdi yok dedim demekki ama hamileymisim.sonu kimyasaldi ama bi dogruluk payi var adet geverse tekrarlarsn canim

Canim bn bu ay nedense cok sabirsizim bata 3 gun var bu gunle beraber ve bn catliyorum bu gun resmen sol kasigim kopuyor kan versem cikarmi bu yestler piskolojimi bozdu kan sonuc verrmi

Canim bn bu ay nedense cok sabirsizim bata 3 gun var bu gunle beraber ve bn catliyorum bu gun resmen sol kasigim kopuyor kan versem cikarmi bu yestler piskolojimi bozdu kan sonuc verrmi
kan verirsen daha garnti olur ama adetnin gecmesini bekle canim daha garanti olur.anliyrm seni insan sabredemiyo belki adet geçince dirwk cikcak genede sabredemiyosn git heemn ver kafanda rahay eder canim

Benim de 3 gunum var gercekten o kadar agrin oluyor mu? Ben gecen ay kimyasal yasadim hic o kadar agrim olmamisti baska bir sey olmasin gerci her vucut farkli tepki veriyor ama

erken gebelik testi yaptım son adet tarihime bir gün kala negatif çıktı adet günümde kan verdim hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik geçirdim .. eğer değerin düşükse geç döllenme olduysa çıkmayabilir yani benim gibi bence kesin bir sonuç değil erken gebelik testi .. en kesin kanda anlaşılır

Sagol cnm yarin sabah kan vercm neyse sonuc cikar

Benim de 3 gunum var gercekten o kadar agrin oluyor mu? Ben gecen ay kimyasal yasadim hic o kadar agrim olmamisti baska bir sey olmasin gerci her vucut farkli tepki veriyor ama
kimyasal kanamasindan sonra adet oldunz mu herkese soruyorm kusura bakmayn yaa bende gecen ay oldim ayin sekizindeydi kanamaa o gunu bat olarak aliyomsz ama benim gelemdi hala testlerde negatif yicem kafayı yaa kac gun sonra gelcek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…