Yok ben göremedim maalesefMerhaba arkadaşlar. Bata 6 gün varken predictor early erken gebelik testi yaptım. Belirti olarak tahmini yumurtalama zamanında sonra kasıkta batmalar oluştu. Hafif baş dönmesi oluyor ama daha önce bu belirtileri çok yaşadım . Aşağıya fotoğraf bırakıyorum, teste güvenmeli miyim? Sizde çok hafif çizgi görüyor musunuz?
Var kuzum ben gördüm ikinci çizgiyi. 2 gün sonra tekrarla testi. Daha çok yeni sanırım, Rabbim.gonlune göre versinAz önce işten gelip artımed kaset test ile yaptım bu şekilde çıktı. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
AminVar kuzum ben gördüm ikinci çizgiyi. 2 gün sonra tekrarla testi. Daha çok yeni sanırım, Rabbim.gonlune göre versin
Amin canımAmin. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu acabaAmin. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba son testim Artımed gözle görülür çizgi çıktığı için kan verdim ve maalesef 1.20 çıktı sonuç çok şaşırdımKan verdiniz mi sonucunuz ne oldu acaba
Bende de silik çizgi çıkmıştı sevinçten havalara ucacaktim ve ertesigun yaptim tek cizgi kan verdim masalef gebelik yoktu bugünde renglime 5gun var test yaptim negatif sizce erkenmi yaptimArtimed neredeyse çoğu kadında yalancı çizgi çıkarıyor bende de bu şekilde çıkmıştı sonuç hüsran
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştıArtimed neredeyse çoğu kadında yalancı çizgi çıkarıyor bende de bu şekilde çıkmıştı sonuç hüsran
Son durumunuz nedirMerhaba son testim Artımed gözle görülür çizgi çıktığı için kan verdim ve maalesef 1.20 çıktı sonuç çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?