Bu arada bu hayalet cizgi 4 dk içinde ciktiKizlar bi bakar misiniz ben gözümle net hayalet cizgi görüyorum ama fotoda tam çıkmıyor yine de dikkatli bakınca görülüyor predictor erken gebelik testi ile bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi bata 6 gun var bu arada
Kan verin isterseniz erken gebelik testleri bazen tam sonuç vermeyebiliyoBu arada bu hayalet cizgi 4 dk içinde cikti
Merhaba kan testi yaptırdınız mı hamile misinizKizlar bi bakar misiniz ben gözümle net hayalet cizgi görüyorum ama fotoda tam çıkmıyor yine de dikkatli bakınca görülüyor predictor erken gebelik testi ile bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi bata 6 gun var bu arada
1 2 saat once cikti test sonucum. 6.07. Hamile miyim kimyasal mi bilemiyorum değer dusukMerhaba kan testi yaptırdınız mı hamile misiniz
Reglinize kaç güm var1 2 saat once cikti test sonucum. 6.07. Hamile miyim kimyasal mi bilemiyorum değer dusuk
Bata henüz var anladıgım kadarıyla kalbinizi bozmayın inşallah sağlıkla yükselir betanız. Şuan var gmzüküyor 5 in üstü pozitiftirMerhaba kan testi yaptırdınız mı hamile misiniz
5 gun var dahaReglinize kaç güm var
5 gun var aynen insaAllah yükselir dualarınızı bekliyorumBata henüz var anladıgım kadarıyla kalbinizi bozmayın inşallah sağlıkla yükselir betanız. Şuan var gmzüküyor 5 in üstü pozitiftir
Bence yükselir daha çok varmış5 gun var daha
Tekrarladın mı testi5 gun var aynen insaAllah yükselir dualarınızı bekliyorum
Evet canim atayim düne göre çok daha net kimyasal olsaydı koyulasma artmazdi demi. Ben umitlenmeye başladım dun pek 8midim yoktu ama biliyorsanız bilgi verirseniz çok mutlu olurumTekrarladın mı testi
Beta hcg icin de sabah verdim kan testi saglik ocağında verdiğim için yarin ogleden sonra çıkacakmış en gecTekrarladın mı testi
Ayyy evet çok net kesin var inşallah benimde vardır yaEvet canim atayim düne göre çok daha net kimyasal olsaydı koyulasma artmazdi demi. Ben umitlenmeye başladım dun pek 8midim yoktu ama biliyorsanız bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Ayyy evet çok net kesin var inşallah benimde vardır yaSonuçları paylaş bizimle
İki gün var inşallah ya çok ümitlendim gebelik testini paylaştm yani tek ben görmüyom çizgiyi baya ümitlendimMutlaka payalsicam sizinlesizin de vardır insaAllah hamislerin duası kabul olur derler insaAllah sizin de vardır bu ay siz de haber edin bana bat ne zaman sizin
Kimyasal olsa koyulaşmaz ya aynı çıkar yada giderek silinir. Ben geçirdim kimyasal ordan biliyorum. Hayırlı uğurlu olsunEvet canim atayim düne göre çok daha net kimyasal olsaydı koyulasma artmazdi demi. Ben umitlenmeye başladım dun pek 8midim yoktu ama biliyorsanız bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Kimyasal olsa koyulaşmaz ya aynı çıkar yada giderek silinir. Ben geçirdim kimyasal ordan biliyorum. Hayırlı uğurlu olsun
Ben de bi bakayimİki gün var inşallah ya çok ümitlendim gebelik testini paylaştm yani tek ben görmüyom çizgiyi baya ümitlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?