- 3 Şubat 2025
- 460
- 137
- 18
- 39
- Konu Sahibi papatyaalp
Malesef öyle ama eşim bekle diyo geçsin günün öyle kan verelim diyo çalışıyorum izin gunum yarın haftaya kalır yoksaSağlık ocaklarında çok geç çıkıyor sonuç ya insan stres oluyor beklerken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef öyle ama eşim bekle diyo geçsin günün öyle kan verelim diyo çalışıyorum izin gunum yarın haftaya kalır yoksaSağlık ocaklarında çok geç çıkıyor sonuç ya insan stres oluyor beklerken
Aslında hemen kan verip emin olmak daha iyi oluyor diğer türlü stres yaşıyoruz o test pozitif bu test negatif kafamız karışıyorMalesef öyle ama eşim bekle diyo geçsin günün öyle kan verelim diyo çalışıyorum izin gunum yarın haftaya kalır yoksa
Merhaba var bence kesinlikleAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım hamile miyim dir
İşte erkekler bekle diyoAslında hemen kan verip emin olmak daha iyi oluyor diğer türlü stres yaşıyoruz o test pozitif bu test negatif kafamız karışıyor
Mimea sanirim test moral bozmak asla istemem ama benimde bunla pozitif çıktı sonra awox ile yaptım negatif çıktı herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş mimea için ama inşallah öyle değildir sizinKızlar benim testimede bakabilir misiniz anında çıkan çizgim oldu ama korkuyorum![]()
Yok mimea değilMimea sanirim test moral bozmak asla istemem ama benimde bunla pozitif çıktı sonra awox ile yaptım negatif çıktı herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş mimea için ama inşallah öyle değildir sizin
Aynen yaaİşte erkekler bekle diyoanneler sabırsız
Ozaman vardır inşallahYok mimea değil
Hamile misinizSilik çizgi var ama olabilir mi 4 senedir uğraşıyorum en son kilometre kullandım çatlatma iğnesi olmaya gittim doktor sağda 5 cm solda 3,5 cm kist var ama solda iki tane çok güzel yumurta var şansını dene çatlatma iğnesi vuramam dedi bende şansımı denetim sonra da dayanamadım test yaptım böyle çıktı
Regl oldum bu sabahHamile misiniz
Ben regl oldum sabah inşallah senden güzel haber gelirAynen yaa![]()
Adet oldum ama bir gün sürdü kan tahlili nde de çıkmadı ama doktor çok erken çıkmayabilir dedi ama gögüslerim hala şiş ve ağrıyor akıntım beyaz süt gibi var 8 ağustos da tekrar gidicem ben inşallah güzel bir haber alırım anne olmak için bekleyen herkese Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinMerhaba var bence kesinlikle![]()