Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende böyle bir çizgi ile öğrendim ilk fakat benimki normal kaset testti. Bu testlere ben pek güvenmiyorum. Markası prodoctor değilse özellikle hamile olabilirsin sana tavsiyem bir kaç gün sonra kaset test ile tekrarlamanKızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır Eki Görüntüle 3193318
Var benceKızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır Eki Görüntüle 3193318
teşekkür ederim canım yorumun için birkaç güne tekrarlayım o haldeCanım bende böyle bir çizgi ile öğrendim ilk fakat benimki normal kaset testti. Bu testlere ben pek güvenmiyorum. Markası prodoctor değilse özellikle hamile olabilirsin sana tavsiyem bir kaç gün sonra kaset test ile tekrarlaman![]()
Bu test negatifken çoğunlukla böyle silik çizgi çıkartıyor bence bekleyinKızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır Eki Görüntüle 3193318
Normal kaset test ile yapacağım bi kaç gün sonra güvenilir önerebiliceğiniz test var mi pekiBu test negatifken çoğunlukla böyle silik çizgi çıkartıyor bence bekleyin
İnşallah bende öyle olmaz yanıltmaz beni çünkü daha önce denedim bu markayı yoktu yani silik çizgi negatifti bu ay denedim silik göründüProdoctorsa yanlış çıkabilir canım adet günün geldiğinde kaset test yap bence en doğrusu onlar oluyo ben laboquickle öğrenmiştim daha önce prodoctor 2 kere pozitif çıkardı ama hamile değildim
İnşallah canım ama dediğim gibi başka markayla teyit etmekte yarar var çok heveslenmeden zamanında beni çok ağlattı bu marka her gördüğümde lanet ediyorumİnşallah bende öyle olmaz yanıltmaz beni çünkü daha önce denedim bu markayı yoktu yani silik çizgi negatifti bu ay denedim silik göründü
Acaba hamilemisiniz? Benimde böyle bat a 2 gün kaldı çok arada kaldım ya. Sonucunuz ne oldu?Kızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır Eki Görüntüle 3193318
Kan vermiştim yoktu ama hala hasta olmadımAcaba hamilemisiniz? Benimde böyle bat a 2 gün kaldı çok arada kaldım ya. Sonucunuz ne oldu?
Yani bende bilmiyorumKan vermiştim yoktu ama hala hasta olmadım