Erken gebelik testi silik bakar mısınız

parlablbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
741
173
33
25
Kızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır
AF8342C8-DA75-4B94-A22A-B86042059939.webp

Kızlar adete daha üç gün var hayali çizgi var daha net normalde fotoğrafta çok net görünmüyor olabilir sizce erken mi yaptım var midır Eki Görüntüle 3193318
Canım bende böyle bir çizgi ile öğrendim ilk fakat benimki normal kaset testti. Bu testlere ben pek güvenmiyorum. Markası prodoctor değilse özellikle hamile olabilirsin sana tavsiyem bir kaç gün sonra kaset test ile tekrarlaman 🤗

Canım bende böyle bir çizgi ile öğrendim ilk fakat benimki normal kaset testti. Bu testlere ben pek güvenmiyorum. Markası prodoctor değilse özellikle hamile olabilirsin sana tavsiyem bir kaç gün sonra kaset test ile tekrarlaman 🤗
teşekkür ederim canım yorumun için birkaç güne tekrarlayım o halde

Prodoctorsa yanlış çıkabilir canım adet günün geldiğinde kaset test yap bence en doğrusu onlar oluyo ben laboquickle öğrenmiştim daha önce prodoctor 2 kere pozitif çıkardı ama hamile değildim

Prodoctorsa yanlış çıkabilir canım adet günün geldiğinde kaset test yap bence en doğrusu onlar oluyo ben laboquickle öğrenmiştim daha önce prodoctor 2 kere pozitif çıkardı ama hamile değildim
İnşallah bende öyle olmaz yanıltmaz beni çünkü daha önce denedim bu markayı yoktu yani silik çizgi negatifti bu ay denedim silik göründü

İnşallah bende öyle olmaz yanıltmaz beni çünkü daha önce denedim bu markayı yoktu yani silik çizgi negatifti bu ay denedim silik göründü
İnşallah canım ama dediğim gibi başka markayla teyit etmekte yarar var çok heveslenmeden zamanında beni çok ağlattı bu marka her gördüğümde lanet ediyorum

Back
X