Teşekkür ederim cevabınız için. Heyecanlandım doktorum test yapma demişti ama dayanamadım :) aşılama yaptırdım bu arada yazmayı unutmuşumgörünüyor çizgi :) 2-3 gün geçince kan testi verin isterseniz
Çatlatma 14 aşılama 12. Gün. İnşallah vardırVar gözüküyoriğnenin kaçıncı günündesiniz?
Tekrar test yaptinizmiHanımlar merhaba , benim adetime de 9 gün kaldı bugün test yaptım çok çok silik duruyor , fotoğrafı paylaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 3348612
Sanki belli belirsiz bir çizgi var gibi regliniz geciktimi yoksa daha varmı 2 gün sonra test yapın tekrardan inşallah koyulasirEki Görüntüle 3349746
Bu da bir gün sonra yaptığım test
Reglime 6-7 gün kaldı. İnşallah koyulasir büyük bir heyecanla gelmesini bekliyoruzSanki belli belirsiz bir çizgi var gibi regliniz geciktimi yoksa daha varmı 2 gün sonra test yapın tekrardan inşallah koyulasir
Ayy inşallah koyulasir çok varmış belkide ondan bu kadar silik çıkmıştırReglime 6-7 gün kaldı. İnşallah koyulasir büyük bir heyecanla gelmesini bekliyoruz
Yani bilmiyorum ondandır diye umut ediyorumAyy inşallah koyulasir çok varmış belkide ondan bu kadar silik çıkmıştır
İnşallah tekrardan nasip olurYani bilmiyorum ondandır diye umut ediyorum2 kez bebek kaybettim , yeniden bebek sahibi olmayı allahin izniyle çok istiyorum
İnşallahİnşallah tekrardan nasip olur
Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, adetime 2 gün var ve prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğraftan görebilirsiniz. Testin yanılma ihtimali var mı? Sizce hamile miyim? Daha önce benzer durum yaşayan varsa ve yanıtlarsa da çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?