Erken gebelik testi silik çizgi

kurkmantolumadonnaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
5
0
1
29
Kızlar selam adetim 8 gün varken yani 25 eylülde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ayni idrarla kaset test yaptim negatifti bugün yine erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben anlamadım neden böyle oldu

Kızlar selam adetim 8 gün varken yani 25 eylülde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ayni idrarla kaset test yaptim negatifti bugün yine erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben anlamadım neden böyle oldu gu
Kızlar selam adetim 8 gün varken yani 25 eylülde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ayni idrarla kaset test yaptim negatifti bugün yine erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben anlamadım neden böyle oldu
2 gun sonra tekrarlayin testi

Merhaba hanımlar bende adetime ,5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar erkem gebelik testi yaptım ama bu sefer tek çizgi göründü. Kasıklarımda sürekli sızılar var hep kendini hissettiriyor. Ve buradayım diyen göğüsler. Var mı başına gelen böyle şuan üç gün var regliye ben 25 günde bir oluyorum.

Merhaba hanımlar bende adetime ,5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar erkem gebelik testi yaptım ama bu sefer tek çizgi göründü. Kasıklarımda sürekli sızılar var hep kendini hissettiriyor. Ve buradayım diyen göğüsler. Var mı başına gelen böyle şuan üç gün var regliye ben 25 günde bir oluyorum.
Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormuş kaset test deneyin bide

IMG20221004120323.webp
gebelik var mı sence

Merhaha acaba hamilemisiniz ,aynısı benim de başıma geldi regliye bir gün var benimde merak ettim

Ben adetime 10 gün varken kan tahlil verdim doktor istedi negatif çıktı 6 gün varken de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 16ekimde olmalıydı olmadı kaset test aldım pozitif çıktı şaşırdım kaldım

Back
X