Bende 6 gün kala böyle silik çizgiyle öğrendimArkadaşlar merhaba,
Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum bilemedim:) sizce gebelik var mıdır?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 gün kala böyle silik çizgiyle öğrendimArkadaşlar merhaba,
Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum bilemedim:) sizce gebelik var mıdır?
Haklısınız benim de ilk deneme bile değildi aslında bu böyle olmaz salmam gerekBence acele etmeyin bende böyle yaptığım için hep hayal kırıklığına uğradım ve sürekli stresten adetim geç gelmeye başladı şu an ilaç kullanıyorum o yüzden hayatı akışına bırakmamız lazım nasibi ne zamansa o gün gelicek Allah’ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah![]()
Ben ilk bebeğimi kaybettim ondan psikolojim bozuldu kafama çok taktımHaklısınız benim de ilk deneme bile değildi aslında bu böyle olmaz salmam gerek![]()
Yaa rabbim en güzel olacak şekilde nasip etsin size çok normal zor süreç gecirmissinizBen ilk bebeğimi kaybettim ondan psikolojim bozuldu kafama çok taktım
Evet her zaman diyorum Allah düşmanımın başına bile vermesin nasibi ne zamansa o zaman gelsin mutlu etsin bizi inşallahYaa rabbim en güzel olacak şekilde nasip etsin size çok normal zor süreç gecirmissiniz
İnşallah dualarimda olacaksınızEvet her zaman diyorum Allah düşmanımın başına bile vermesin nasibi ne zamansa o zaman gelsin mutlu etsin bizi inşallah![]()
İnşallahÇok sağolun sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah
Çok teşekkür ederim bende sizin için dua edicem ve tüm anne olmak isteyenler içinİnşallah dualarimda olacaksınız![]()
Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallahMerhaba kizlar erken gebelik testi yapdim böyle çikdi sizce gebelik varmı 3 yildir tedavi görüyordum her defasinda test yapiyodum hiç böyle olmamişdi adetime 10 gün var![]()
Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah
dikatli bakinca gözüküyor çook silik inşallah olur çok umutluyum Allahim dualarmızı kabul etsinDaha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah![]()
![]()
Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah![]()