Erken gebelik testi silik çizgi

Bence acele etmeyin bende böyle yaptığım için hep hayal kırıklığına uğradım ve sürekli stresten adetim geç gelmeye başladı şu an ilaç kullanıyorum o yüzden hayatı akışına bırakmamız lazım nasibi ne zamansa o gün gelicek Allah’ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah 🙏
Haklısınız benim de ilk deneme bile değildi aslında bu böyle olmaz salmam gerek 😁

IMG_1359.webp

Eklentiler

• IMG_1358.webp
    IMG_1358.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kizlar erken gebelik testi yapdim böyle çikdi sizce gebelik varmı 3 yildir tedavi görüyordum her defasinda test yapiyodum hiç böyle olmamişdi adetime 10 gün var🥹🥹

Merhaba kizlar erken gebelik testi yapdim böyle çikdi sizce gebelik varmı 3 yildir tedavi görüyordum her defasinda test yapiyodum hiç böyle olmamişdi adetime 10 gün var🥹🥹
Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏

Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah
Daha önce bu testten kullanmadım ve bir şey göremedim inşallah vardır ama çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin ya da 2 günde bir tekrarlayın doktorlar da adet gecikmeden yapmayın diyorlar bende sizin gibi bekliyorum çok zor bir şey Allah’ım tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏
dikatli bakinca gözüküyor çook silik inşallah olur çok umutluyum Allahim dualarmızı kabul etsin 🤲🏻

İnşallah öyledir sonra bi daha test yaptınız mı çünkü benimde bi silik çıktı ertesi gün yaptım negatif çıktı

Back
X