Erken Gebelik testi sizce sonuç ne

Oglum 1.5 yasinda meme emiyo sut korur diyolar ondan kalamiyoda olabilirmisim hamile cok emmiyo aksam yataga girdgnde emiyo uyuyo memede ama okdari bile koruyo demekki
Ben öyle bişy olduğunu düşünmüyorum bi arkadaşım yeni doğum yaptı emziriyordu tekrar hamile kaldı

Ben öyle bişy olduğunu düşünmüyorum bi arkadaşım yeni doğum yaptı emziriyordu tekrar hamile kaldı
Aynisini cevrmde bende gordum ama hic korunmadik1. 5 yildrda olmadi smdi ustune dusuyorum 3 aydr ama olmuyo yani adet olursam kadin hastaliklaro bolumune kan vercem olamiyormda ama

Kuruma çizgisi o. Ayrıca erken testlere hiiiic güvenmiyorum şahsen. 3 gün sonra kaset test yapın ve ilk 10 dk yi baz alın sadece. Boşuna 40 50 lira vermeyin bi teste
Merhaba bende bu gün erken gebelik testi yaptım da adetime daha 7 gün var sonuç negatif çıktı ama dün kaset testte hafif pembemsi bir çizgi çıktı sizce erken gebelik testinin doğruluk payı nedir ya da gebelik varsa düşük bir değerde olabilir mi sizce

Kaset testin adı artimed miydi?

Hayır Surelab ti bu gün eczaneden kaset test aldım artimed di ama onu kullanmadım erken gebelik testini yaptım Awox du erken gebelik testinin adı
Peki kaset testte silik çizgi hemen mi çıktı yoksa 5 dakikadan sonra mı oluştu?

Peki kaset testte silik çizgi hemen mi çıktı yoksa 5 dakikadan sonra mı oluştu?
Dikkat etmedim umudum yoktu açıkçası yapıp bıraktım ilk baktigimda yoktu sonra gelip baktığımda gördüm pembemsi çizgi gibi olan yeri ama sanırım 5 dakikadan sonra çıkmış olabilir test bu şekildeydi bu ay yumurtlama olmadı ama bı umut arıyorum kendimce olabilir mi diye bir şeylere tutunmaya çalışıyorum

Eklentiler

• IMG_20231008_131651.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20231006_143806_1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu testte idrar dağılmış o yüzden o şekilde. Testte yazar kimisinde 5 dk kimisinde de 5-10 dk sonrası oluşan çizgiler vs dikkate alınmaz diyor. Gebelik yok diyemem tabii de bu testte negatif. Bilmiyorum adetinize kaç gün var. Tabii ki ümitvar olun bu ay olmazsa bir sonraki ay olabilir. Sonuçta her ay da yumurtlama olmayabiliyor, olsa bile tutmayabiliyor hepimizde de.

Adetime 7 gün var belki bı umut olmuştur diye ama kendimi kandırmamin bı manası yok bende testin idrardan kaynakli olduğunu düşünüyorum 21 Eylül de rahim filmi çektirmistim tüplerim açık çıkmıştı doktor rahim filminden sonra gebelik şansı artıyor dediği için bu ay daha umitliyim olmazsa adet olursam klonmen ve çatlatma iğnesi başlatılacak inşallah gerek kalmaz klonmen kullanıp hamile kalan oldu mu acaba

Evet inşallah ilaçlara gerek kalmadan kendiğinden olur hayırlısıyla. Ama gerçekten daha erkenmiş test için. Az daha dişinizi sıkın. Olmadıysa bile belki ilerde daha hayırlısı olacağı içindir.

Evet inşallah ilaçlara gerek kalmadan kendiğinden olur hayırlısıyla. Ama gerçekten daha erkenmiş test için. Az daha dişinizi sıkın. Olmadıysa bile belki ilerde daha hayırlısı olacağı içindir.
Öyle farkındayim ama inanın engel olamıyorum kendime testin sonucundan etkilenip ağladım eşim teselli verdi rabbimin takdiri nasip kısmet ama bazılarına bu kadar kolayken bana neden biz gibilere neden bu kadar zor ki bazıları istemeye istemeye anne oluyor bilmiyorum iyi hissetmiyorum bu testten sonra kendimi beklicem artık adetimi ama muhtemelen adet olurum hiç bir gebelik belirtik yok inşallah klonmen tedavisinden sonra hamile olduğumu öğrenirim

Belki hemen olmamasındaki hayrı biz göremiyoruz. Bir de dua ederken en önemli şey samimi, gönülden, olacağına inanarak dua etmektir. Samimiyetsiz nasıl olsa kabul olmaz, nasip olmaz diyerekten ettiğimiz dua mesela neden kabul olsun ki? Olacağına inancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Çevremde de 40 yaşında,30 lu yaşlarda 10 sene tedavilerden sonra çocukları olanlar oldu. Vakti gelince oluyor. Bir de olmuyor diye stres yapınca bu stres de çok etkiliyor kadınları. Hamile kalma ihtimalini bile düşürüyor stres. Bugün okudum : Stres yumurta kalitesini olumsuz yönde etkiler. Yoğun stres sırasında salgılanan kortizol ve prolaktin hormonları gebe kalma ihtimalini azaltır.

Tabiki öyle Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ama ben bu süreçte psikolojikmen çok yoruldum Rabbim bizlere güç sabr ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Tabiki öyle Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ama ben bu süreçte psikolojikmen çok yoruldum Rabbim bizlere güç sabr ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

7 gün çok erken. Ayrıca erken gebelik testleri para tuzağı hep diyorum. Boşuna almayın. Adet gününüz gelsin kaset test alın en garantisi odur.
Kaset test de pembe çizgi tabirini anlamadim. Zaten pembe kirmizi çizgi cikar. Neyse.
Suan gebe degilsin asla diyemem. Fakat yaptığın test de sonuç çıkması için çok erken. Yani büyük ihtimalle test bozuktu. Adet günü geldiğinde kaset test ile tekrarlayin. Bu süre içinde var yok yorumu yapilamaz malesef

Evveet var hayırlı olsun kan verecek misiniz
Eşim öyle içime doğdu diye almış normalde regl olup kapalı tüpler için operasyon olacaktım bugün yaptım böyle çıktı kesin vardır değil mi dün regl günümdü. Eşime söylemedim sürpriz yapmak için yarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…