Teste göre var hayırlı olsun Rabbim nasip etti mi gerisi boş. Kan sonucunuzu haber verir misiniz benimde testım aynı koyuluktaEşim öyle içime doğdu diye almış normalde regl olup kapalı tüpler için operasyon olacaktım bugün yaptım böyle çıktı kesin vardır değil mi dün regl günümdü. Eşime söylemedim sürpriz yapmak için yarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim
Tebrikler hamilesiniz gayet belirgin çıkmış aslında gebelik olmasa hiç çizgiye benzer bişy bile çıkmıyorEki Görüntüle 3315518 arkadaşlar ilk 2 dakikada belirdi ilk defa böyle çıkıyor var mi sizce
Hadi güzel haberlerle gelin inşallahŞuan gidiyorum hastaneye size yazacağım
Evet canım kesin hamilesin sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua etKesin değil mi hala inanamiyoruz halaa
İnanın bende gecelerce baktım buraya okudum ağladım sevindim sizleri çok çok iyi anlıyorum, doktor dedi daha 2 gün önce tüpün kapalı olmaz dedi. Rabbım inanın güvenin dualarım hep hep olacaksinizEvet canım kesin hamilesin sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua et
Mucize her zaman vardır canım ben inanırım mucizelere o doktorda çok kesin konuşmuş ya Allah büyüktür ya ol derse olur belirtilerin neler canım ne zaman başladı belirtiİnanın bende gecelerce baktım buraya okudum ağladım sevindim sizleri çok çok iyi anlıyorum, doktor dedi daha 2 gün önce tüpün kapalı olmaz dedi. Rabbım inanın güvenin dualarım hep hep olacaksiniz
Hiç belirtim yoktu bende pcos var aylardır regl olmuyorum. Geçen ay hsg çekildi 2 gün sonra ilişki oldu sanırım o gun olmuş şuan sadece elim ayağım üşüdü kış geldi dedim, en son reglimde de gogus ucum agrimisti bu ayda oldu birZ sanirim yumurtluyorum dedim onun dışında hiçbir değişiklik yoktuMucize her zaman vardır canım ben inanırım mucizelere o doktorda çok kesin konuşmuş ya Allah büyüktür ya ol derse olur belirtilerin neler canım ne zaman başladı belirti
Belirti vermemiş bebiş inşallah sağ salim kucağına al mucizeni canımHiç belirtim yoktu bende pcos var aylardır regl olmuyorum. Geçen ay hsg çekildi 2 gün sonra ilişki oldu sanırım o gun olmuş şuan sadece elim ayağım üşüdü kış geldi dedim, en son reglimde de gogus ucum agrimisti bu ayda oldu birZ sanirim yumurtluyorum dedim onun dışında hiçbir değişiklik yoktu
Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verın iki katına cıkarsa saglıklı gebelıktır ınsallah91,33 çıkmış sonucum
diğer yorumlarınızıda okudum sağlıklı olarak kucağınıza alın inşallah. Bu arada erken gebelik testi bu değilmi normal kaset test değil sanırımEki Görüntüle 3315518 arkadaşlar ilk 2 dakikada belirdi ilk defa böyle çıkıyor var mi sizce
Benimde 60 cıktı sonucum. Tekrar kan verecek misiniz91,33 çıkmış sonucum
Evet erken test sonra kaset yaptım onda da ciktidiğer yorumlarınızıda okudum sağlıklı olarak kucağınıza alın inşallah. Bu arada erken gebelik testi bu değilmi normal kaset test değil sanırım
Bugün geldim yeni kan verdim aynı saatte olması için sonuc bekliyorumBenimde 60 cıktı sonucum. Tekrar kan verecek misiniz
Guzel haberlerle gelın ınsallahBugün geldim yeni kan verdim aynı saatte olması için sonuc bekliyorum
Haber alamadım senden, testlerın ne oldu??Guzel haberlerle gelın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?