erken gebelik testi sizcede silik değilmi positif olma durumu varmı sizce

Cicekkiiizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
7
1
1
29
ben bu testi dün aksam 18:00 saatlerinde yaptım sonuc 2-3 dakika icinde cıktı ondan öncede evde LH testi vardı pik olmasada ikiside cift cizgi cıktı o silik değildi yani.. sonra erken gebelik test yaptım positif olabilirmi ya kan vermeye cesaretim yok diger LH testinide ekliyorum hatta en son 25 mayısda adet oldum ve 8-9 haziran yumurtlama oldu yani adetime da 2-3 gün var..

Eklentiler

• IMG_8002.webp
    99 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_7995.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 315
Baştaki testi tekrar atmanız mümkün mü

Var gibi şu ilk test laboquick mi markası silik çizgi gördüm

Adet tarihime 3 gün kala sabah ilk idrarımla bu testi yaptım o yüzden çok iyi tanıyorum .
Laboquick erken gebelik testi bu değil mi?
Silik çizgi bile çıkmamıştı. Sonra ben aynı markanın normal kaset testini çantama alarak işe gittim. Kaset testteki çok silik bir çizgi ile öğrendim o gün kan verdim Beta 44,22 çıkmıştı.
Eğer bu markanın kaset testini yapmış olsaydın kesinlikle Güven derdim ama erken gebelik testi için tam olarak yorum yapamıyorum.
Evde bu erken gebelik testinden 3 tane vardı üçünde de ben silik çizgi alamadım. Eğer sende silik çizgi varsa pozitif olabilir o yüzden bence ya testi tekrarla başka bir markayla ya da bir an önce kan ver

hamileymişim canım suan 8 haftalık olduk sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…