Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika sonra eczaneye tekrar gittim negatif çıkmış dedi sonrasına bakmadımKomple o pembelik geçene kadar bekledin mi
İdrarda çok tutunca çok bulaşınca o pembeliğin geçmesi Zaman alıyor şüphen varsa ilk idrarla sabah tekrarla canım10 dakika sonra eczaneye tekrar gittim negatif çıkmış dedi sonrasına bakmadım
anladım teşekkürler canımİdrarda çok tutunca çok bulaşınca o pembeliğin geçmesi Zaman alıyor şüphen varsa ilk idrarla sabah tekrarla canım
Rica ederim sabah tekrar değerlendirelim inşalah pozitiftiranladım teşekkürler canım![]()
Sanki var gibi ama erken olduğu için silik çıkmış gibi duruyor. 2. çizgi ilk 5 dakika da çıkıyorsa geçerli diyorlar ama paylaşımdan beridir tekrar test yaptınız mı ?3gün üst üste erken gebelik testi yaptım hemen 5 10 dakika sonra değilde hepsinde 15 20 dakika sonra çıktı 20 şubatta Ovitrela çatlatma iğnesi yaptım pozitif mi negatif mi anlamadım
benmde o şekilde silik görünüyordu hemen kan ver varsa bile beta da çıkıyor canım. benimde ilk 5 dk içinde o şekilde gorundu3gün üst üste erken gebelik testi yaptım hemen 5 10 dakika sonra değilde hepsinde 15 20 dakika sonra çıktı 20 şubatta Ovitrela çatlatma iğnesi yaptım pozitif mi negatif mi anlamadım
Hemen değil ama 10 15 dakika içinde 3 de aynı sonucu aldın sonra bir daha yapmadımbenmde o şekilde silik görünüyordu hemen kan ver varsa bile beta da çıkıyor canım. benimde ilk 5 dk içinde o şekilde gorundu
Benimde böyle çıkmıştı test soncum kan verdim yarım saat sonra 300 beta ile öğrendim umarım hamilesinizdir3 gün üst üste yaptım ama kan vermedim korkuyorum
Ay hadi inşallah bu mübarek ramazan ayı bizlere uğur getirsin rabbim isteyen herkese o duyguyu tatırsınBenimde böyle çıkmıştı test soncum kan verdim yarım saat sonra 300 beta ile öğrendim umarım hamilesinizdir![]()
Sizde ilaç kullandınız mı letu yada klomenBenimde böyle çıkmıştı test soncum kan verdim yarım saat sonra 300 beta ile öğrendim umarım hamilesinizdir![]()
Amiinn dualarım sizinleAy hadi inşallah bu mübarek ramazan ayı bizlere uğur getirsin rabbim isteyen herkese o duyguyu tatırsın
Hayır polikistik over vardı ileri derece hiç bir doktor çocuğun olabilir demediSizde ilaç kullandınız mı letu yada klomen
Hastalığım olmasına rağmen ben kendi kişiler fikrim kullanmadım hiç bir ilaç yani bırakmıştım artık denemeyi de düşünmeyi de silik çıktığında inanamadım test bozuldu sanıp 3 kere yapmıştım sonra koştur koştur kan vermeyeSizde ilaç kullandınız mı letu yada klomen
Sizden deAllah razı olsun rabbim en kısa sürede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kan verecek misin canım dpo kaçHemen değil ama 10 15 dakika içinde 3 de aynı sonucu aldın sonra bir daha yapmadım