• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi sonucu

busra2805

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
dün akşam erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün vardı test böyle olunca başka markanınkini aldım negatif çıktı adet belirtim yok pozitif çıkma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_1995.webp
    IMG_1995.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 448
3gün üst üste erken gebelik testi yaptım hemen 5 10 dakika sonra değilde hepsinde 15 20 dakika sonra çıktı 20 şubatta Ovitrela çatlatma iğnesi yaptım pozitif mi negatif mi anlamadım

Eklentiler

• IMG_1880.webp
    IMG_1880.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 384
  • IMG_1879.webp
    IMG_1879.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_1876.webp
    IMG_1876.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 382
3gün üst üste erken gebelik testi yaptım hemen 5 10 dakika sonra değilde hepsinde 15 20 dakika sonra çıktı 20 şubatta Ovitrela çatlatma iğnesi yaptım pozitif mi negatif mi anlamadım
Sanki var gibi ama erken olduğu için silik çıkmış gibi duruyor. 2. çizgi ilk 5 dakika da çıkıyorsa geçerli diyorlar ama paylaşımdan beridir tekrar test yaptınız mı ?

benmde o şekilde silik görünüyordu hemen kan ver varsa bile beta da çıkıyor canım. benimde ilk 5 dk içinde o şekilde gorundu

benmde o şekilde silik görünüyordu hemen kan ver varsa bile beta da çıkıyor canım. benimde ilk 5 dk içinde o şekilde gorundu
Hemen değil ama 10 15 dakika içinde 3 de aynı sonucu aldın sonra bir daha yapmadım

Sizde ilaç kullandınız mı letu yada klomen
Hastalığım olmasına rağmen ben kendi kişiler fikrim kullanmadım hiç bir ilaç yani bırakmıştım artık denemeyi de düşünmeyi de silik çıktığında inanamadım test bozuldu sanıp 3 kere yapmıştım sonra koştur koştur kan vermeye 🥹Rabbim bu güzel duyguları sizlere ve isteyen hak eden herkese nasip eylesin herkesin kucağını doldursun Allah’ım🤲🏻🤲🏻🤍

Back
X