Baya belli çizgi canım hqyirli olsun inşallah hamilesindir .. iki gün daha bekle veya kan ver kesin sonuc alırsın en azinda ama belli hamilelik varKızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Hadi inşallah canım hayırlısıyla olur artık dua edin lütfenBaya belli çizgi canım hqyirli olsun inşallah hamilesindir .. iki gün daha bekle veya kan ver kesin sonuc alırsın en azinda ama belli hamilelik var
Var gözüküyor tebrik ederim inşallah hayirlisi ile kucağınıza alırsınızKızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Benim başıma geldi yalancı pozitif ama iki testte birden olması tesadüf olamazKızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Cnm ne yaptın kan verdinmi sonuç ne çıktı inşallah hamissindirKızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Erken gebelik testleri yalancı pozitif gösteriyor ama kaset terstlerde hiç karşılaşmadım görmedim de var gibi duruyor tebrik ederimKızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Evet canım çok şükür hamileyimCnm ne yaptın kan verdinmi sonuç ne çıktı inşallah hamissindir
Merhaba benimde son adet tarihim 12 kasımdı bi gelişme varmi acabaBende aynı durumdaydım. En son reglim 13 kasım. Yumurtlama tarihi 24 kasımdı. 7 aralıkta yani dün test yaptım kaset testte silik çift çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı. 8 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay ilk denememizde böyle birşey oldu. Benim ilk hamileliğimde de reglime 1 hafta kala çıkmıştı. B HCG 1048 idi. Şimdi kan testi yaptıracağım. Çok korkuyorum yine de test doğru mudur değil midir başka bir durum mu var diye. İçim içime sığmıyor dünden bu yana. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım
Amin saoBende aynı durumdaydım. En son reglim 13 kasım. Yumurtlama tarihi 24 kasımdı. 7 aralıkta yani dün test yaptım kaset testte silik çift çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı. 8 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay ilk denememizde böyle birşey oldu. Benim ilk hamileliğimde de reglime 1 hafta kala çıkmıştı. B HCG 1048 idi. Şimdi kan testi yaptıracağım. Çok korkuyorum yine de test doğru mudur değil midir başka bir durum mu var diye. İçim içime sığmıyor dünden bu yana. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım
çok saol canım amiiin inşallah şeninde gönlüne göre olurBende aynı durumdaydım. En son reglim 13 kasım. Yumurtlama tarihi 24 kasımdı. 7 aralıkta yani dün test yaptım kaset testte silik çift çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı. 8 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay ilk denememizde böyle birşey oldu. Benim ilk hamileliğimde de reglime 1 hafta kala çıkmıştı. B HCG 1048 idi. Şimdi kan testi yaptıracağım. Çok korkuyorum yine de test doğru mudur değil midir başka bir durum mu var diye. İçim içime sığmıyor dünden bu yana. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım
Benimde testim böyle çıktı kan verdim 2.0 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar et dedi etmedim daha değerin kaç çıktı acaba
Merhaba durumunuz nedir hamileyseniz regl son gunu hamile test gunu aynı benımdeBende aynı durumdaydım. En son reglim 13 kasım. Yumurtlama tarihi 24 kasımdı. 7 aralıkta yani dün test yaptım kaset testte silik çift çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı. 8 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay ilk denememizde böyle birşey oldu. Benim ilk hamileliğimde de reglime 1 hafta kala çıkmıştı. B HCG 1048 idi. Şimdi kan testi yaptıracağım. Çok korkuyorum yine de test doğru mudur değil midir başka bir durum mu var diye. İçim içime sığmıyor dünden bu yana. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım
Hamileyim canım çok şükür 6 haftalıkMerhaba durumunuz nedir hamileyseniz regl son gunu hamile test gunu aynı benımde
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin inşallahHamileyim canım çok şükür 6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?