Erken gebelik testi ve kaset test pozitif yanlış olma ihtimali varmı

Zynepppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
62
12
3
26
Kızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı

Eklentiler

• 5814696C-8354-48F7-AB0F-4E724A59684D.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.098
  • 0863A6A9-2EAD-422D-A351-6B0EA7E662D5.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 1.101
  • ADDCDDC7-3466-4C4A-8C20-3CF7B2876195.webp
    81 KB · Görüntüleme: 925
Baya belli çizgi canım hqyirli olsun inşallah hamilesindir .. iki gün daha bekle veya kan ver kesin sonuc alırsın en azinda ama belli hamilelik var

Var gözüküyor tebrik ederim inşallah hayirlisi ile kucağınıza alırsınız

Benim başıma geldi yalancı pozitif ama iki testte birden olması tesadüf olamaz bence var gibi. Kan verecek müsaitlikteyseniz verin ama değilseniz emin olamıyorsanız istetseniz sabah ilk idrarla yeniden yapın

Cnm ne yaptın kan verdinmi sonuç ne çıktı inşallah hamissindir

Erken gebelik testleri yalancı pozitif gösteriyor ama kaset terstlerde hiç karşılaşmadım görmedim de var gibi duruyor tebrik ederim

Bende aynı durumdaydım. En son reglim 13 kasım. Yumurtlama tarihi 24 kasımdı. 7 aralıkta yani dün test yaptım kaset testte silik çift çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı. 8 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay ilk denememizde böyle birşey oldu. Benim ilk hamileliğimde de reglime 1 hafta kala çıkmıştı. B HCG 1048 idi. Şimdi kan testi yaptıracağım. Çok korkuyorum yine de test doğru mudur değil midir başka bir durum mu var diye. İçim içime sığmıyor dünden bu yana. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım

Merhaba benimde son adet tarihim 12 kasımdı bi gelişme varmi acaba

Amin sao
çok saol canım amiiin inşallah şeninde gönlüne göre olur

Benimde testim böyle çıktı kan verdim 2.0 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar et dedi etmedim daha değerin kaç çıktı acaba

Merhaba durumunuz nedir hamileyseniz regl son gunu hamile test gunu aynı benımde

Benim ilk 5 ti adetimden önce öğrendim sonra 10 sonra 230 en son yaptığımda 1150 canım şuan 6 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…