Erken gebelik testi ve yine ben

leydii69

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
1.639
754
123
Kızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermis 🥹 güvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki🫤

Eklentiler

• IMG_4555.webp
    IMG_4555.webp
    120,5 KB · Görüntüleme: 285
  • IMG_4556.webp
    IMG_4556.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 296
Kızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermis 🥹 güvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Hamilesin canım tebrik ederim doğal yolla mı ?

Süper yarın daha belirgin olur sabah ilk idrarın ile yap benim öyle çıkmıştı idrara tam geçmemiştir. Silik demekte hamilelik var demek bence kan testi ver idrar testinden sonra yine silik çıkarsa direk ver kan Hayırlısı olsun inşallah

Süper yarın daha belirgin olur sabah ilk idrarın ile yap benim öyle çıkmıştı idrara tam geçmemiştir. Silik demekte hamilelik var demek bence kan testi ver idrar testinden sonra yine silik çıkarsa direk ver kan Hayırlısı olsun inşallah
Pazartesiyi beklicem son bir adet test kaldı elimde 😀

Kızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermis 🥹 güvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki🫤
Awox beni hiç yanıltmadı sonucunuz Pozitiftir ama değer düşüktü şuan o yüzden silik çıkıyordur kan verin netleşsin 😊 😊

Kan verin netleştirin içiniz sıkılmasın

Hamilesiniz gözünüz aydın keşke hepimizin derdi öyle olsa 😁🥰❤️

Bende bugün yaptım bu şekilde çıktı daha öncesinde de yapmıştım kıl gibi vardı dün yaptığımda koyulaşma oldu sende de varsa koyulaşma gebelik vardır canım

Eklentiler

• IMG_1170.webp
    IMG_1170.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 243
Back
X