Erken gebelik testi yapanlar ve sonuçları

selocan20

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
402
221
303
D485FE73-72B8-4BCD-8BF1-AF109543DAF1.jpeg
Arkadaşlar merhaba. Adetime 9gün var ve dayanamadım comfort erken gebelik testi yaptım. Sizce bu sonuç pozitif mi yoksa ben mi yanılıyorum. (Çok silik çizgi var sanki ) Çünkü az önce normal 5 tl olan gebelik testlerinden yaptım oda bebetime ama hiç çizgi Yok tek çizgi gerisi bembeyaz 😔 bu arada 4 yıl vajinismus geçmişim var o nedenle acele ediyorum 😔😔😔

Silik bir çizgi var ama erken yapmışsın canım adeti beklesen daah olumlu yanıt olur
5tllik teste kafamı takmalımıyım bilemedim çok üzüldüm çünkü. Bu arada ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim bir gün önceyi yumurtlama gününü ve Birgün ara verip ertesi günü değerlendirmiştik çok umutluydum yani 😔

Ama 9 gün çok erken olmaz ki bn 3 gün kala yapmıştım 5 ₺ olan teste atarken silik çizgi fark etmiştim

Eki Görüntüle 2294045 Arkadaşlar merhaba. Adetime 9gün var ve dayanamadım comfort erken gebelik testi yaptım. Sizce bu sonuç pozitif mi yoksa ben mi yanılıyorum. (Çok silik çizgi var sanki ) Çünkü az önce normal 5 tl olan gebelik testlerinden yaptım oda bebetime ama hiç çizgi Yok tek çizgi gerisi bembeyaz 😔 bu arada 4 yıl vajinismus geçmişim var o nedenle acele ediyorum 😔😔😔
Sonuc aldınız mı şuan hamilemisiniz cok merak ettım inşallah ölesinizdir 🙏🏻

Adet bitiminden 2 gün sonra soğan suyu iç günde 3 kez 15 gün yap bırak adetolursan bile bı sonraki adetinde inşallah Allah'ın izniyle hamile kalacaksın 🙏

Back
X