Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi yaptim.bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yarın erken gebelik testinden yapıcam.bu seferde cıksa demekki birşeyler var.inşAllahki)Güzel haberi paylaşırız yarın burada inşAllah)

• Muhteşem
Reactions: Z P
Sonuçladınız ne oldu kızlar

IMG-20201109-WA0002.webp

kızlar test yaptım pozitif çıktı doktora gitim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam doktor muayene etti fakat kesinin görünmediğini söyledi kese ne zaman belli oluyor
kafam karıştı şimdi hamilemiyim değilmiyim yarın nasıl olsun şimdi😔😔😔

kafam karıştı şimdi hamilemiyim değilmiyim yarın nasıl olsun şimdi😔😔😔
Canım hiç kafan karışmasın 😇 daha çok erken olduğu için görememiştir. Beta hcg değerinin 1200-1500 ü geçtikten sonra kese görünür. Son adet tarihin ne zamandı canım?

Kızlar benim teste de bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20201109_121330.webp
    IMG_20201109_121330.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar lütfen yardımcı olun. adetime 12 gün var en ve gebelikten şüpheleniyorum dün gündüzden bugün gündüze kadar üstüne görme gibi kana yaşadım pembeydi ilk basta sonra kahverengilesti ama adet gibi değildi lekeydi hafifte bulantım var bugün erken gebelik testi aldım ve sonuç bu deneyimliler varsa aranızda yardımcı olabilir mi lütfen ACİL!

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 96
kızlar test yaptım pozitif çıktı doktora gitim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam doktor muayene etti fakat kesinin görünmediğini söyledi kese ne zaman belli
kızlar kan testinde beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi gebelik olmayada bilir dedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizce bilgisi olan varmı bu konuda

168 e gebelik olmayabilirmi dedi? Ben şok. 5 ten yukarı çıktığında gebelik demektir.ikinci kez verince 2 katı cıkmazsa sağlıksız gebelik demek. İnşAllah iki katı çıkar

168 e gebelik olmayabilirmi dedi? Ben şok. 5 ten yukarı çıktığında gebelik demektir.ikinci kez verince 2 katı cıkmazsa sağlıksız gebelik demek. İnşAllah iki katı çıkar
evet öyle dedi benim pek bir bilgm yok bu konuda sizce hamilemiyim?

Evet canım elbetde.tebrikler. Googleden koydum bak

Eklentiler

• 4E14713D-72C2-46DA-84A8-A9A1ACB659AC.webp
    4E14713D-72C2-46DA-84A8-A9A1ACB659AC.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 71
Bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi? hamilelikte kasık ağrısı olurmu genelde bugün doktora gittim tahlil yaptılar pazartesi günü çıkacak sonuçlar fakat benim çok şiddetli kasıklarımda ve genital bölgemde ağrı ve hafif şişlik var sizce normalmi? (henüz çok yeni daha kese bile oluşmamış 3 haftalık falan dedi doktor)

Back
X