Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sabah ilk idrarda daha iyi sonuç veriyor.teşekkür ederimnasip artık allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gölüne göre versin
Bu arada sabah ilk idrarda daha iyi sonuç veriyor
anladım teşekkürlerBu arada sabah ilk idrarda daha iyi sonuç veriyor.
inşallahBende yarın erken gebelik testinden yapıcam.bu seferde cıksa demekki birşeyler var.inşAllahki)Güzel haberi paylaşırız yarın burada inşAllah)
kızlar test yaptım pozitif çıktı doktora gitim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam doktor muayene etti fakat kesinin görünmediğini söyledi kese ne zaman belli oluyor
kafam karıştı şimdi hamilemiyim değilmiyim yarın nasıl olsun şimdikızlar test yaptım pozitif çıktı doktora gitim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam doktor muayene etti fakat kesinin görünmediğini söyledi kese ne zaman belli oluyor
Canım hiç kafan karışmasınkafam karıştı şimdi hamilemiyim değilmiyim yarın nasıl olsun şimdi![]()
17ekim diCanım hiç kafan karışmasındaha çok erken olduğu için görememiştir. Beta hcg değerinin 1200-1500 ü geçtikten sonra kese görünür. Son adet tarihin ne zamandı canım?
Ben bugun aynı testden yaptım daha silik gölge gibi cıktı.kimisi kimyasal gebelik tutunamamış dedi kimiside bekle adet günü yap dediSonuçladınız ne oldu kızlar
kızlar kan testinde beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi gebelik olmayada bilir dedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizce bilgisi olan varmı bu konudakızlar test yaptım pozitif çıktı doktora gitim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam doktor muayene etti fakat kesinin görünmediğini söyledi kese ne zaman belli
evet öyle dedi benim pek bir bilgm yok bu konuda sizce hamilemiyim?168 e gebelik olmayabilirmi dedi? Ben şok. 5 ten yukarı çıktığında gebelik demektir.ikinci kez verince 2 katı cıkmazsa sağlıksız gebelik demek. İnşAllah iki katı çıkar
bende baktım aslında oradaki değerlere göre hamileyim ama doktor net bişey söylemeyince kafam karıştı. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinEvet canım elbetde.tebrikler. Googleden koydum bak