• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yaptım hamilemyim

Yoncammyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
65
20
3
33
Merhaba 7 aydır hamılelık istıyoruz adetime 3 gün var erken gebelık testı yaptım 2. Cızgı silik çıktı böyle deneyımınız oldumu hamıle olabılırmıyım bana yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_5072.webp
    IMG_5072.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 133
Benım umudum kalmadı kuzum inşallah sendne alırız sabah yaptım bebe time gördün , eczane baktı bence alma hamılesın dedi aldım genede bır comfort erken test birde kaset ,comfort olan sılik cızgı bile yok ☹️
Canım vallahi ben de umudu kestim ovülasyon dün yaptım koydu bugün yaptım bayağı silik çıktı reglime şu an dört gün var hafiften adet sancılarım var Bel ağrım var ben umudumu kestim😂😂

Canım vallahi ben de umudu kestim ovülasyon dün yaptım koydu bugün yaptım bayağı silik çıktı reglime şu an dört gün var hafiften adet sancılarım var Bel ağrım var ben umudumu kestim😂😂
Kesme bu arada çok Tesekkue ederım tanımıyorum ama iyiki bugün destek oldun bana bu arada benım o test hafif silik oldu 10. Dk iyice karıştım ama bel ağrım kaşık ağrım var olmaz bu kadar bende kist de yok 15 gün önce ultrasın bakıldım bence bu ay olabılır moral Li kalalım 🍀

Kesme bu arada çok Tesekkue ederım tanımıyorum ama iyiki bugün destek oldun bana bu arada benım o test hafif silik oldu 10. Dk iyice karıştım ama bel ağrım kaşık ağrım var olmaz bu kadar bende kist de yok 15 gün önce ultrasın bakıldım bence bu ay olabılır moral Li kalalım 🍀
Bende tesekkur ederim cnm tanismis oluyoruz iste bu site ondan biraz da testinde silik goruyorum markasi ne bide bat ne zmn

Merhaba kızlar dün 2 tane farklı erken gebelık testı yaptım silik çıkmıştı bugün sabah kaset test yaptım oda silik çıktı regl e 3 gün var kan testi için erken mı

Eklentiler

• IMG_20ABA6ED-4589-4BFA-A841-B52B22B011B1.webp
    IMG_20ABA6ED-4589-4BFA-A841-B52B22B011B1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_5080.webp
    IMG_5080.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar dün 2 tane farklı erken gebelık testı yaptım silik çıkmıştı bugün sabah kaset test yaptım oda silik çıktı regl e 3 gün var kan testi için erken mı
Siz hamilesiniz büyük ihtimalle.3 farklı test boyle yanlis cizgi cikarmaz.Hayirli olsun saglikla tutunsun insallah.Kanda düşük deger olsa da çıkar.Benim de böyle olmuştu.Kaset testim silikti.Kan vermiştim 83.5 cikmisti.Bence hemen kan testi ile doğrulayın içiniz rahat etsin.

Siz hamilesiniz büyük ihtimalle.3 farklı test boyle yanlis cizgi cikarmaz.Hayirli olsun saglikla tutunsun insallah.Kanda düşük deger olsa da çıkar.Benim de böyle olmuştu.Kaset testim silikti.Kan vermiştim 83.5 cikmisti.Bence hemen kan testi ile doğrulayın içiniz rahat
Çok teşekkür ederım inşallah sağlıkla olsun tüm isteyenlere ☺️

Back
X