• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yaptım hamilemyim

Yoncammyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
65
20
3
33
Merhaba 7 aydır hamılelık istıyoruz adetime 3 gün var erken gebelık testı yaptım 2. Cızgı silik çıktı böyle deneyımınız oldumu hamıle olabılırmıyım bana yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_5072.webp
    IMG_5072.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 133
Gidecegım öğlen inşallah benım de öyle olmuştu önceki hamileliğimde ama bu kadar uğraşmadık diye daha çabuk inanmıştım
Kaç aydır deniyorsunuz bende 2 aydır deniyoruz kesin karar verdik yani 2 aydır ondan önce eşim sadece istediği için ben hemen yıkıyordum kalmayayim diye yoksa ilaç falan içmedim hiç

Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin inşallah canım..sanki ilk kez hamile kalacak gibiyim yıllar geçince böyle oluyor demek bide diğerinde sorunlar vardı güzel bir hamilelik yaşayamadım şimdi olsun tadını çıkararak yaşamak istiyorum
Bende öyle erken doğum yaptım hep yattım 9 yıl oldu bende sanki ilk kez hamıle kalacakmışım gibi hısler yasıyorum inşallah Rabbim sanada en hayırlı güzel zamnda olup kucağına almayı nasıp eder

Aynen benimde sabahları kalkınca özellikle ağrı ile uyanıyorum . Ya öf bu regl belirtileri ile hamilelik belirtileri niye aynı böyle beklemek öok zor
Gerçekten öyle kasıklarımda hafif batma var ve bel ağrım çok fazla dün dokuzda uyumuştum mesela ben ama hiçbirini saymıyorum çünkü adet öncesi belirti de olabilirmiş yapay zekaya sordum çünkü bunu senin kaç gün var bat a

Merhaba 7 aydır hamılelık istıyoruz adetime 3 gün var erken gebelık testı yaptım 2. Cızgı silik çıktı böyle deneyımınız oldumu hamıle olabılırmıyım bana yardımcı olurmusunuz
canım benim ilk hamileliğimde aynı böyle silik çıktı ve hamileydim ama geçen ay bir arkadaşım yaptı onda da çıktı hamile değilmiş bazen yalancı pozitifte olabiliyor mutlaka bir kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim allah gönlüne göre verir inşallah uzun süre beklemek ne demek çok iyi biliyorum güzel haberlerle gel ❤️

Gerçekten öyle kasıklarımda hafif batma var ve bel ağrım çok fazla dün dokuzda uyumuştum mesela ben ama hiçbirini saymıyorum çünkü adet öncesi belirti de olabilirmiş yapay zekaya sordum çünkü bunu senin kaç gün var bat a
Evet benim bir önceki gebeliğimde adet belirtisi gibiydi. 3 gün var benim ya senin?

Back
X