Erken gebelik testi yaptım

Bende kaset test yaptım regla iki gün kala bakar mısınız
Aynısı bende de çıktı 4 defa yaptım adetime 10 gün varken hepsinde aynıydı böyle sonra erken gebelik testi yaptım adetime 9 gün varken ertesi akşam baktım baya belliydi şimdi 7 gün kaldı midem bulanıyor kasıklarım belim sırtım çok agriyo kasiktaki ağrı yürümemi bile engelliyo bazen varmıdır acaba silik çizgi beni çok şüpheye düşürdü

Merhaba çok sevindim kaçıncı denemenizdi bu benim 10 aydır olmuyor ama bu ar ara ara kasıklarıma ağrı girdi çıktı. Adetime 7 gün var ve yine çok umutsuzum
Valla bir senedir deniyoruz ilk gebeliğim şuan dün kalp atışını da duyduk çok şükür benimde hiç beklemediğim bir aydı normalde adet ağrısı çeken birisi değilim çok nadir girerdi ağrı o da iki üç gün önceden di 8-9 gün önceden sancı girmeye başladı bana şüphelendim ama yine de öyle olacağını düşünmemiştim ama şükür ki 6 gün kala dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgiyi görmüştüm. Darısı en kısa zamanda size inşallah. Erken öğrenmek çok stresli bişeymiş ama gerçekten bekleyebildiğiniz kadar bekleyin adet gecikince yapın test bence

Hele ki 1 -1.5 yıl bekleyip de bu haberi alanlara çok seviniyorum. Gözlerim doldu allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bir gün biz de yaşar mıyız bu sevinci bilmiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Bizlere de dua et canım çok sevindim adına

Çok teşekkür ederim canım benim inan bende hiç yaşayamicam diyordum olmicak gözüyle bakıyordum ama oldu . Bir zamanı varmış buna eminim artık onlar gelmesi gereken en doğru zamanda geliyorlarmış o yüzden hiçbir zaman umudunu kaybetme . Seni çok iyi anlıyorum o yüzden bütün dualarım sizinle . Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…