Bugün baktırdımHangi gün baktırmıştınız keseyi gördünüz mü
Sizin kaç haftalık keseye baktırdınızmıHangi gün baktırmıştınız keseyi gördünüz mü
Şuan 4+3 . Doktor ultrason için erken dedi işte haftaya Çarşamba gidicemSizin kaç haftalık keseye baktırdınızmı
Altan muayeneyle kese görülüyor demekki sizi bakmamışŞuan 4+3 . Doktor ultrason için erken dedi işte haftaya Çarşamba gidicem
Benim beta biraz düşükmüş keseye bakmak için . 1000 üzerinde olması gerekiyor dedi benim 175 ti en son ondan belki deAltan muayeneyle kese görülüyor demekki sizi bakmamış
Anladım sağlıkla büyürler doğarlar inşallahBenim beta biraz düşükmüş keseye bakmak için . 1000 üzerinde olması gerekiyor dedi benim 175 ti en son ondan belki de
Amin inşallah canım valla çok stresliyim bilmiyorum hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAnladım sağlıkla büyürler doğarlar inşallah
İnşallah stres yapmamaya çalış Allah büyüktürAmin inşallah canım valla çok stresliyim bilmiyorum hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bende kaset test yaptım regla iki gün kala bakar mısınızAsko hamilesin
Aynısı bende de çıktı 4 defa yaptım adetime 10 gün varken hepsinde aynıydı böyle sonra erken gebelik testi yaptım adetime 9 gün varken ertesi akşam baktım baya belliydi şimdi 7 gün kaldı midem bulanıyor kasıklarım belim sırtım çok agriyo kasiktaki ağrı yürümemi bile engelliyo bazen varmıdır acaba silik çizgi beni çok şüpheye düşürdüBende kaset test yaptım regla iki gün kala bakar mısınız
Merhaba ben de su anda 5+1 deyim. Arada kramp giriyo gibi oluyo sonra geciyo ve bazen regl olcakmis hissiyati oluyo. Siz de var mi boyle belirtiler?Şuan 4+3 . Doktor ultrason için erken dedi işte haftaya Çarşamba gidicem
Evet vardı ama şuan çok çok azaldıMerhaba ben de su anda 5+1 deyim. Arada kramp giriyo gibi oluyo sonra geciyo ve bazen regl olcakmis hissiyati oluyo. Siz de var mi boyle belirtiler?
Benim yeni basladi 2 gundur var..sizin ne kadarlik su anda?Evet vardı ama şuan çok çok azaldı
Benimde 5+1 şuan ama arada çok hafif ağrı giriyor onun dışında yokBenim yeni basladi 2 gundur var..sizin ne kadarlik su anda?
Benimki de hafif geliyo sonra gidiuo yine sanli ayaktayken daha cok oluyo gibi psikolojik de olabilirBenimde 5+1 şuan ama arada çok hafif ağrı giriyor onun dışında yok
Merhaba çok sevindim kaçıncı denemenizdi buBenimde 5+1 şuan ama arada çok hafif ağrı giriyor onun dışında yok
Valla bir senedir deniyoruz ilk gebeliğim şuan dün kalp atışını da duyduk çok şükürMerhaba çok sevindim kaçıncı denemenizdi bubenim 10 aydır olmuyor ama bu ar ara ara kasıklarıma ağrı girdi çıktı. Adetime 7 gün var ve yine çok umutsuzum
Hele ki 1 -1.5 yıl bekleyip de bu haberi alanlara çok seviniyorum. Gözlerim dolduValla bir senedir deniyoruz ilk gebeliğim şuan dün kalp atışını da duyduk çok şükürbenimde hiç beklemediğim bir aydı normalde adet ağrısı çeken birisi değilim çok nadir girerdi ağrı o da iki üç gün önceden di 8-9 gün önceden sancı girmeye başladı bana şüphelendim ama yine de öyle olacağını düşünmemiştim ama şükür ki 6 gün kala dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgiyi görmüştüm. Darısı en kısa zamanda size inşallah. Erken öğrenmek çok stresli bişeymiş ama gerçekten bekleyebildiğiniz kadar bekleyin adet gecikince yapın test bence
Çok teşekkür ederim canım benim inan bende hiç yaşayamicam diyordum olmicak gözüyle bakıyordum ama oldu . Bir zamanı varmış buna eminim artık onlar gelmesi gereken en doğru zamanda geliyorlarmış o yüzden hiçbir zaman umudunu kaybetme . Seni çok iyi anlıyorum o yüzden bütün dualarım sizinle . Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHele ki 1 -1.5 yıl bekleyip de bu haberi alanlara çok seviniyorum. Gözlerim dolduallahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bir gün biz de yaşar mıyız bu sevinci bilmiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Bizlere de dua et canım çok sevindim adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?