- 9 Haziran 2020
- 130
- 61
- 48
- 35
- Konu Sahibi Elif eylulcuk
-
Merhaba benimde adete 6 gün var perşembe kahverengi akıntı oldu kesildi bugün yine azcık geldi erken gebelik testi yaptım negatif çıktıArkadaşlar merhaba bu ay çok istiyorum bebek. Sat 21mayis yarın 15haziran adete 6 gün kalıyor. Sizce erken gebelik testi yapsam bu kez çıkar mi? Bir hafta önce kan testi yaptım 1.20 çıktı ama çok erkendi ozaman. üç dört gün önce de erken gebelik testinde biraz bekledim ve ince bir çizgi cikti. Ama yarın yaparsam kesin belli olur mu sizce ay bu ay kafayı yiyicem vakit geçmek bilmiyor resmen ya.
Acaba yerleşme kanaması olmasın canim. Bende eşimi bekliyorum akşam gidip kan vericem. Yarın beş gün kalıcak adetimeMerhaba benimde adete 6 gün var perşembe kahverengi akıntı oldu kesildi bugün yine azcık geldi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Bilmiyorum ki canım aşırı halsizim bide. Canım bence adet gecikmeden kan verme düşük değer çıkar bu seferde acaba dersin. Aklına takılır. İnşallah olmuştur canım banada haber verAcaba yerleşme kanaması olmasın canim. Bende eşimi bekliyorum akşam gidip kan vericem. Yarın beş gün kalıcak adetime
Çok merak ediyorum zaten varsa değer yükselmiştir. Bir hafta önce 1,20di. Mutlaka yazarım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBilmiyorum ki canım aşırı halsizim bide. Canım bence adet gecikmeden kan verme düşük değer çıkar bu seferde acaba dersin. Aklına takılır. İnşallah olmuştur canım banada haber ver
İnşallah vardır canımÇok merak ediyorum zaten varsa değer yükselmiştir. Bir hafta önce 1,20di. Mutlaka yazarım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlamanın 14.günü en ideali...Arkadaşlar merhaba bu ay çok istiyorum bebek. Sat 21mayis yarın 15haziran adete 6 gün kalıyor. Sizce erken gebelik testi yapsam bu kez çıkar mi? Bir hafta önce kan testi yaptım 1.20 çıktı ama çok erkendi ozaman. üç dört gün önce de erken gebelik testinde biraz bekledim ve ince bir çizgi cikti. Ama yarın yaparsam kesin belli olur mu sizce ay bu ay kafayı yiyicem vakit geçmek bilmiyor resmen ya.
Hayırlısı cayİnşallah vardır canım
Hayırlısı olsun canımHayırlısı cay
Onu nasıl hesaplicam biraz özel olucak ama şüpheli ilişkiden bu güne 14gun gectiYumurtlamanın 14.günü en ideali...
o zaman net çukıyor diye biliyorum.
Canım yumurtlama kadınlarda akıntıdan anlaşılıyor. Yani akıntın olduğunda mı ilişkiye girdin ? Tam yumurtlama zamanında mı ? Ya da adetinin kaçıncı günleri oldu ilişkin.Onu nasıl hesaplicam biraz özel olucak ama şüpheli ilişkiden bu güne 14gun gecti
O zaman çıkar kanda ay çok merak ettim hadi inşallahOnu nasıl hesaplicam biraz özel olucak ama şüpheli ilişkiden bu güne 14gun gecti
Ay bende çok merak ediyorum zaten varsa yükselmiştir yoksa da yokturO zaman çıkar kanda ay çok merak ettim hadi inşallah
Canım naptın verdinmi kan çok heycanlı inş vardırAy bende çok merak ediyorum zaten varsa yükselmiştir yoksa da yoktur
Verdim canım sonuç bekliyorum 11bucukta cikacakCanım naptın verdinmi kan çok heycanlı inş vardır
Hadi inşallah canımVerdim canım sonuç bekliyorum 11bucukta cikacak
Hamile değilim 0.1 ciktiHadi inşallah canım
Yaa üzüldüm ama olsun sıkma canını adetlerin düzenli mi bu işkere çok kafa yordum zamanında belki yardımım olurHamile değilim 0.1 cikti
Yok çok duzensizdirYaa üzüldüm ama olsun sıkma canını adetlerin düzenli mi bu işkere çok kafa yordum zamanında belki yardımım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?