- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi Elif eylulcuk
-
Haklısın canim duymuştum o testiOvulasyon testi kullanıp yumurtlama günün tespit edebilirsin canım
Kuzum ben de gördüm pembiş çizgiyiiArkadaşlar merhaba benim hastalanmama henüz 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve t çok ama çok silik çıktı beklemeli miyim pazara kadar ? Eşimin pazar günü hem doğum günü hem de babalar günü çoook istiyoruz. Yada şuan hastaneye gidip kan versem çıkar mı lütfen cevap verin ona göre evden çıkcam hemenhep bembeyaz görüyordum bu sefer çok ama çok silik gördüm
Dayanamadım kan testi verdim 15 çıktııııı hamilemiyimmmmKuzum ben de gördüm pembiş çizgiyiiinşallah vardır kan testinde çıkar tabi önce kana sonra idrara geçiyor daha çok yenidir inşallah vardır canım benim en net sonucu kan testi verir
5 üzeri hamile olduğunu gösteriyor canım daha çok yeni sadece o yüzden değer düşük :) ikiye katlanırsa sorun yokmuş iki gün sonra tekrar kan vermelisinDayanamadım kan testi verdim 15 çıktııııı hamilemiyimmmm
Ve çokk sevindimmmm hayırlı sağlıklı büyüsün insallahhhDayanamadım kan testi verdim 15 çıktııııı hamilemiyimmmm
Hayırlı olsun o zaman güzel bi hediyeArkadaşlar merhaba benim hastalanmama henüz 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve t çok ama çok silik çıktı beklemeli miyim pazara kadar ? Eşimin pazar günü hem doğum günü hem de babalar günü çoook istiyoruz. Yada şuan hastaneye gidip kan versem çıkar mı lütfen cevap verin ona göre evden çıkcam hemenhep bembeyaz görüyordum bu sefer çok ama çok silik gördüm
Canım merhaba var gibi görünüyor çok beklettin mi testi ya da kan verdin mi acabaArkadaşlar merhaba benim hastalanmama henüz 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve t çok ama çok silik çıktı beklemeli miyim pazara kadar ? Eşimin pazar günü hem doğum günü hem de babalar günü çoook istiyoruz. Yada şuan hastaneye gidip kan versem çıkar mı lütfen cevap verin ona göre evden çıkcam hemenhep bembeyaz görüyordum bu sefer çok ama çok silik gördüm
Yapmalisi cnmArkadaşlar merhaba bu ay çok istiyorum bebek. Sat 21mayis yarın 15haziran adete 6 gün kalıyor. Sizce erken gebelik testi yapsam bu kez çıkar mi? Bir hafta önce kan testi yaptım 1.20 çıktı ama çok erkendi ozaman. üç dört gün önce de erken gebelik testinde biraz bekledim ve ince bir çizgi cikti. Ama yarın yaparsam kesin belli olur mu sizce ay bu ay kafayı yiyicem vakit geçmek bilmiyor resmen ya.
Evet canım var tebrik ederim ama çok yeni o yüzden bekle bir kaç gün öyle kan ver çok sevindimTesti 7. Dakka kontrol ettim sonra kan vermeye gittim 15 çıktı beta değeri normalde pazar günü hastalanmam gerekiyordu ben çarşamba günü gidip bir daha kan vereyim diyorum ama şuan var dimi
Yaptım sonuç negatifYapmalisi cnm
Beklemedeyim henüz adet olmadımÇizgi var gibi görünüyor. Umarım pozitifsindir.
Benzer durumdayım. Güzel haber duymak aynı zamanda vermek dileğiyle.Beklemedeyim henüz adet olmadım
İnşallah canım benimBenzer durumdayım. Güzel haber duymak aynı zamanda vermek dileğiyle.
Benim de çizgim çok silik çıkmıştı kan verdim 15 geldi şimdi adetimin üzerinden iki gün geçti iki katına çıktı mı çıkmadı mı diye öğrenmeye gidicem. Bu bu süreçte şunu anladım annelik sabır ve beklemek gerektiriyormuşBeklemedeyim henüz adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?