Erken gebelik testi yaptırayım mi

Arkadaşlar merhaba benim hastalanmama henüz 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve t çok ama çok silik çıktı beklemeli miyim pazara kadar ? Eşimin pazar günü hem doğum günü hem de babalar günü çoook istiyoruz. Yada şuan hastaneye gidip kan versem çıkar mı lütfen cevap verin ona göre evden çıkcam hemen hep bembeyaz görüyordum bu sefer çok ama çok silik gördüm

Eklentiler

• 2584D3B2-4028-401F-940E-52895774C3D6.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 79
Kuzum ben de gördüm pembiş çizgiyii inşallah vardır kan testinde çıkar tabi önce kana sonra idrara geçiyor daha çok yenidir inşallah vardır canım benim en net sonucu kan testi verir

Hayırlı olsun o zaman güzel bi hediye

Canım merhaba var gibi görünüyor çok beklettin mi testi ya da kan verdin mi acaba

Testi 7. Dakka kontrol ettim sonra kan vermeye gittim 15 çıktı beta değeri normalde pazar günü hastalanmam gerekiyordu ben çarşamba günü gidip bir daha kan vereyim diyorum ama şuan var dimi

Yapmalisi cnm

Testi 7. Dakka kontrol ettim sonra kan vermeye gittim 15 çıktı beta değeri normalde pazar günü hastalanmam gerekiyordu ben çarşamba günü gidip bir daha kan vereyim diyorum ama şuan var dimi
Evet canım var tebrik ederim ama çok yeni o yüzden bekle bir kaç gün öyle kan ver çok sevindim

Kizlar adetime bir gün var test bekleyince böyle oldu. Kan testi yapmıştım üç dört gün önce çıkmamıştı. Sizce boşuna mı umutlaniyorum

Beklemedeyim henüz adet olmadım
Benim de çizgim çok silik çıkmıştı kan verdim 15 geldi şimdi adetimin üzerinden iki gün geçti iki katına çıktı mı çıkmadı mı diye öğrenmeye gidicem. Bu bu süreçte şunu anladım annelik sabır ve beklemek gerektiriyormuş ben “bir gebenin günlüğünün” yumurtlama takibini yaptım yumurtlamayı görüp değerlendirdik ve Rabbim nasip ederse sağlıkla sıhhatle olduğunu öğrenirim. Ama sonucumuz ne olursa olsun karartma içini ben 6 yılımın içerisindeyim ve ilk kez 15 değerini gördüm ve hep dua ettim Rabbim sen zamanını bilirsin diye İçini karartma yumurtlama takibini ilk denemem de kaldım sanırım. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah sende bekle canım güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…