Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıkmıştı bir gün sonra kan verdiğim de pozitif tiGünaydın arkadaşlar
Adetime 4 gün var ergen gebelik testi yaptım ama çok silik çıktı. Sizce bu durumda var mıdır ?
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese kucağına sağlıkla almayı nasip etsinGünaydınevet gayet belli bi ikinci çizgi var, hayırlı olsun Rabbim bizede hayır ile nasip etsin aminn
![]()
İnşallahBenimde böyle çıkmıştı bir gün sonra kan verdiğim de pozitif ti
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzGünaydınevet gayet belli bi ikinci çizgi var, hayırlı olsun Rabbim bizede hayır ile nasip etsin aminn
![]()
İkinci bir çizgi göremedim maalesef, hakkınızda hayırlısı olsunm
meraba bnm testımıde yorumlarmsnz
amin ama bn gordum cızgıyı cok Az vardıİkinci bir çizgi göremedim maalesef, hakkınızda hayırlısı olsun
Tekrarlayın yarın sabah isterseniz, adetiniz geçti mi?amin ama bn gordum cızgıyı cok Az vardı
yok daha 6 gun var fakat soyle bsey oldu 4 gun gogus hassasıyetı uykusuzluk yorgnluk vardı bas agrısı afedersnz ıshalda olmstm snra gece sag taraftakı yumurtalıgım ve bajınam agrıyodu sımdı yok hıc bı belırtı bıde kahverengı akıntı oldu sadeceTekrarlayın yarın sabah isterseniz, adetiniz geçti mi?
Bunlar ara ara olan şeyler tabi hamile de olabilirsiniz ama adet gecikmesi olmadan anlayamıyoruz maalesef hamilelik olayını ☺yok daha 6 gun var fakat soyle bsey oldu 4 gun gogus hassasıyetı uykusuzluk yorgnluk vardı bas agrısı afedersnz ıshalda olmstm snra gece sag taraftakı yumurtalıgım ve bajınam agrıyodu sımdı yok hıc bı belırtı bıde kahverengı akıntı oldu sadece
Bunlar ara ara olan şeyler tabi hamile de olabilirsiniz ama adet gecikmesi olmadan anlayamıyoruz maalesef hamilelik olayını