Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün önce pekiAdetten önce 3 liralık testle öğrendim .
Adetten 2 gün önce erken gebelik testinde negatif cikti. normal gebelik testinde pozitif cikti.adetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Aaaaa. marka ismi verilebiliyor muyduAdetten 2 gün önce erken gebelik testinde negatif cikti. normal gebelik testinde pozitif cikti.
Pozitif cikan testin markasi ovula ydi. 2 kere ayni markayla yapmistim ikiside pozitiftiAaaaa. marka ismi verilebiliyor muydu
Adetten 4 gün önce gördüm pozitifi önce ucuz testlerden yaptım internetten 50 tanesi 20 tl ye mi ne almıştım. Sonra erken gebelik testi aldım o daha bile silik çıkmıştıadetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Diğer normal testlerde pozitif çıkmış mıydıAdetten 4 gün önce gördüm pozitifi önce ucuz testlerden yaptım internetten 50 tanesi 20 tl ye mi ne almıştım. Sonra erken gebelik testi aldım o daha bile silik çıkmıştıgeç döllenme değilse çıkar
Evet zaten ilk önce onlarda gördüm. Farklı marka yapmak için test alırken erken gebelik testi aldımDiğer normal testlerde pozitif çıkmış mıydı
Bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum normal test yaptım negatif çıktı. Daha 8 nisan da adet olucam erken mi davranıyorum acabaEvet zaten ilk önce onlarda gördüm. Farklı marka yapmak için test alırken erken gebelik testi aldım
Yani 2 gün daha bekleseniz daha sağlıklı olabilir ve tabiki geç döllenme olma ihtimali yoksa. Ovulasyon düzenliyse 2 gün sonra herhangi bir testte çıkacaktırBende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum normal test yaptım negatif çıktı. Daha 8 nisan da adet olucam erken mi davranıyorum acaba
Bu ay Ovulasyon testi de yaptım herşey çok sistematikti :)Yani 2 gün daha bekleseniz daha sağlıklı olabilir ve tabiki geç döllenme olma ihtimali yoksa. Ovulasyon düzenliyse 2 gün sonra herhangi bir testte çıkacaktır
O zaman hakkınızda hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz:)Bu ay Ovulasyon testi de yaptım herşey çok sistematikti :)
Ay inşallah yaaaaa. Perşembe dayanamam test yaparım herhaldeO zaman hakkınızda hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz:)
5 gün canım.Kaç gün önce peki
Prodictor early erkn gbelik cok iyi. Bide loboquick normal gbelik. Adetten 4gun once ogrendmadetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Maşallah baya erken olmuş5 gün canım.
Benim de ovulasyondan 11 gün geçti yeterli bi süre midir acabaBence bu tamamen döllenme zamanıyla ilgili. Benim ilkinde 2 gün önce ikincisinde 3 gün sonra çıkmıştı