Bu sabah yaptım negatif çıktı zatenBen erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum özel bir durum yoksa gününden 1 gün önce normal testlerle yapın
Üzülme vardır rabbimin bildiğiBu sabah yaptım negatif çıktı zaten
Hayırlıysa olsun diye dua ettim hep.5 aylık evliyiz Ilk denememizdi biraz fazla heveslendik bizdeÜzülme vardır rabbimin bildiğiDua et kandil bugün
Ben 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokHayırlıysa olsun diye dua ettim hep.5 aylık evliyiz Ilk denememizdi biraz fazla heveslendik bizdegerçi daha adetim gecmedi 4 günü var bakalım zamanla olur inşallah
Aynen bir kere hamile değilken çift çizgi çıkmıştıBen erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum özel bir durum yoksa gününden 1 gün önce normal testlerle yapın
Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunBen 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokgördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman
aynıyız 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tık yoktu şu an hamileyim ama düşük yapıyorum Rabbim verecekse hayırlısını sağlıklısını versin inşallahBen 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokgördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman
Aminnnnnaynıyız 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tık yoktu şu an hamileyim ama düşük yapıyorum Rabbim verecekse hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
5 dk içerisinde çıkmayan çizgi negatiftir. 1 saat sonrasını doktorlar güvenli bulmuyor.Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu
Bende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2276403
Kızlar selam adetime 4 gün var çatlatma iğnesini yapalı 15. Günüm 5 dakika sonrasında hafif çizgi gördüm yada görmek istediğim için mi görüyorum aklımda deli sorular
İnşaAllahBende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)
Test daha sonra hayal kırıklığı oldu çizgi falan Yok ama saatler sonra çıkmadı o silik çizgi 5 dakika içerisinde çıkmıştıBende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)
orada bir serit var eger hamileyseniz idrardaki hormonun seviyesine gore rengi belirginlesiyor mavi oluyor. kimya derslerinde kullanilan turnusol kagidi gibi belirleyici. o hormon yuksek degilse islanamsina ragmen rengi degismiyor. isiga tutup bakinca da o serit belli oluyor. renkli degilse hamilelik yok. sadece yeri belirginlesmis nemdenCanim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu
Ama testte ilişkiden 5 gün sonra %98 sonuç diyor??Ilişkiden kaç gün sonra değil, adet öncesi maksimum 6 gün önce yapılır.
6 gün öncesi %25 doğru çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?