Erken gebelik testi

cano0171

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
15
1
1
30
Arkadaşlar daha önce days comfort erken gebelik testini yapıp kullanan varmı yada bu erken gebelik testleri ilişkiden kaç gün sonra yapılmalı ?

Ilişkiden kaç gün sonra değil, adet öncesi maksimum 6 gün önce yapılır.

6 gün öncesi %25 doğru çıkar.

Ben erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum özel bir durum yoksa gününden 1 gün önce normal testlerle yapın

Azıcık sabredip gecikmeye bekleyip yapsanız
Hem daha net sonuç oluyor

Hayırlıysa olsun diye dua ettim hep.5 aylık evliyiz Ilk denememizdi biraz fazla heveslendik bizde gerçi daha adetim gecmedi 4 günü var bakalım zamanla olur inşallah
Ben 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yok gördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman

Ben 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yok gördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman
Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsun ben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu

aynıyız 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tık yoktu şu an hamileyim ama düşük yapıyorum Rabbim verecekse hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsun ben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu
5 dk içerisinde çıkmayan çizgi negatiftir. 1 saat sonrasını doktorlar güvenli bulmuyor.

Kızlar selam adetime 4 gün var çatlatma iğnesini yapalı 15. Günüm 5 dakika sonrasında hafif çizgi gördüm yada görmek istediğim için mi görüyorum aklımda deli sorular

orada bir serit var eger hamileyseniz idrardaki hormonun seviyesine gore rengi belirginlesiyor mavi oluyor. kimya derslerinde kullanilan turnusol kagidi gibi belirleyici. o hormon yuksek degilse islanamsina ragmen rengi degismiyor. isiga tutup bakinca da o serit belli oluyor. renkli degilse hamilelik yok. sadece yeri belirginlesmis nemden

Selamlar
Biz de 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz eşimle tüm testlerimizi yaptırdık ama hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor işte. Adetim hiç şaşmaz 28. gün olurum bugün 30. gün hala olmadım erken gebelik testi yatım sabah ama ne yazık ki negatif Umarım yanılma payı vardır testin 6 gün öncesine kadar gösteriyomuş normalde ama ufacık bi umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…