Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah yaptım negatif çıktı zatenBen erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum özel bir durum yoksa gününden 1 gün önce normal testlerle yapın
Üzülme vardır rabbimin bildiğiBu sabah yaptım negatif çıktı zaten![]()
Hayırlıysa olsun diye dua ettim hep.5 aylık evliyiz Ilk denememizdi biraz fazla heveslendik bizdeÜzülme vardır rabbimin bildiğiDua et kandil bugün
Ben 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokHayırlıysa olsun diye dua ettim hep.5 aylık evliyiz Ilk denememizdi biraz fazla heveslendik bizdegerçi daha adetim gecmedi 4 günü var bakalım zamanla olur inşallah
Aynen bir kere hamile değilken çift çizgi çıkmıştıBen erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum özel bir durum yoksa gününden 1 gün önce normal testlerle yapın
Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunBen 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokgördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman
aynıyız 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tık yoktu şu an hamileyim ama düşük yapıyorum Rabbim verecekse hayırlısını sağlıklısını versin inşallahBen 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim hala tık yokgördüğün gibi daha beterleri var kafana takma ve ovülasyon testi ile takip et o zaman
Aminnnnnaynıyız 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tık yoktu şu an hamileyim ama düşük yapıyorum Rabbim verecekse hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
5 dk içerisinde çıkmayan çizgi negatiftir. 1 saat sonrasını doktorlar güvenli bulmuyor.Canim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu
Bende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2276403
Kızlar selam adetime 4 gün var çatlatma iğnesini yapalı 15. Günüm 5 dakika sonrasında hafif çizgi gördüm yada görmek istediğim için mi görüyorum aklımda deli sorular![]()
İnşaAllahBende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)
Test daha sonra hayal kırıklığı oldu çizgi falan Yok ama saatler sonra çıkmadı o silik çizgi 5 dakika içerisinde çıkmıştıBende görüyorum çizgi çok silik pembe ama var hayırlı olsun :)
orada bir serit var eger hamileyseniz idrardaki hormonun seviyesine gore rengi belirginlesiyor mavi oluyor. kimya derslerinde kullanilan turnusol kagidi gibi belirleyici. o hormon yuksek degilse islanamsina ragmen rengi degismiyor. isiga tutup bakinca da o serit belli oluyor. renkli degilse hamilelik yok. sadece yeri belirginlesmis nemdenCanim Merhaba öncelikle bayramın kutlu olsunben yine test yaptım ama ilk 5 dakika da tek cizgiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi var ama beyazdi kırmızı değildi ne anlama geliyor ki bu
Ama testte ilişkiden 5 gün sonra %98 sonuç diyor??Ilişkiden kaç gün sonra değil, adet öncesi maksimum 6 gün önce yapılır.
6 gün öncesi %25 doğru çıkar.