Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİkinci çizgi görülüyor. Kan testi ile kesinleşir :) inşaallah bebişinizin haberini alırsınız :) benim de üç gün kaldı adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ve sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum :)
Amin inşallah :) herhangi bir belirtin oldu mu :)İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
2.ci çizgi var canım 2 gün geçsin tekrar yapKızlar gebelik varmıdır bir bakarmısınız adetime 2 gün var
His oldu bende birde göğüslerim şiş ama adet belirtim yok hala normalde 1 hafta önceden kasıklarım ağrırdı belim ağrırdıAmin inşallah :) herhangi bir belirtin oldu mu :)
Öyle yapıcam inşallah Allah nasip eder2.ci çizgi var canım 2 gün geçsin tekrar yap
Anladım benim de bir gün önce ağrırdı dört gün önce başladı bakalım gece mide bulantım oldu yediğim bir şeydendir falan dedim. Rüyamda da görüyorum ama bakalım daha üç gün var :)His oldu bende birde göğüslerim şiş ama adet belirtim yok hala normalde 1 hafta önceden kasıklarım ağrırdı belim ağrırdı
Bide dediğin gibi bulantı oldu bendede .İkimizede nasip olsun inşallah isteyen herkese :)Anladım benim de bir gün önce ağrırdı dört gün önce başladı bakalım gece mide bulantım oldu yediğim bir şeydendir falan dedim. Rüyamda da görüyorum ama bakalım daha üç gün var :)
Amin inşallah ya :)))Bide dediğin gibi bulantı oldu bendede .İkimizede nasip olsun inşallah isteyen herkese :)
Ben olsam , yarin da yaparim, yarrindan sonra da yaparim. Gittikce koyulasiyorsa var oldugunu net sekilde anlarim.Rabbim gonlune gore versin.Kızlar gebelik varmıdır bir bakarmısınız adetime 2 gün var
Kan testi yaptırcam yarın bende sabırsızlanıyorum iş çıkışı gitçektim yasak var diye gidemedim :)Ben olsam , yarin da yaparim, yarrindan sonra da yaparim. Gittikce koyulasiyorsa var oldugunu net sekilde anlarim.Rabbim gonlune gore versin.![]()
O daha da guzel tabi.Hem bhcg kac onuda ogrenirsin .Kan testi yaptırcam yarın bende sabırsızlanıyorum iş çıkışı gitçektim yasak var diye gidemedim :)
Yaptım test sonucu 18.88Ben olsam , yarin da yaparim, yarrindan sonra da yaparim. Gittikce koyulasiyorsa var oldugunu net sekilde anlarim.Rabbim gonlune gore versin.![]()
Pozitif dimi bu gulumYaptım test sonucu 18.88