erken gebelık testlerı adete 6 gun varken dogru sonuc verıyor dıye bılıyorum.üzerlerınde o sekılde yazıyor.Kızlar erken gebelik testi ovulasyondan sonra kaçıncı gün yapılırsa doğru sonuç verir
18 indeBence 10.günden sonra yap garanti olsun
18 inde ilişki yaşadık az bugün yaptım testi ama tek çizgi cikti malesefBence 10.günden sonra yap garanti olsun
Adetlerim çok düzenli olmuyor o yüzden ben ilişki sonrasını hesaplayarak yapayım dedimerken gebelık testlerı adete 6 gun varken dogru sonuc verıyor dıye bılıyorum.üzerlerınde o sekılde yazıyor.
Anladım şüpheli ilişki sonrası 1 hafta 10 gün sonra yapabilirsin .negatif çıktıysa biraz daha bekle istersen belki geç döllenme falan dirAdetlerim çok düzenli olmuyor o yüzden ben ilişki sonrasını hesaplayarak yapayım dedim
Sanki var gibi silik bi çizgi inşallah gebesindirben adetıme 6 gün varken dayanamayıp normal test yaptım erken bılıyorum ama işte duramadım hafıf bı golge sılık cızgı cıktı ama ben psıkolojık olarakda oyle olmasını ıstedıgım ıcın goruyor olabılırım.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş birakmasin şimdi 5 gün var sabredebilirsem bekliycem adet gününüSanki var gibi silik bi çizgi inşallah gebesindir
14-15. Günü geç döllenme dahi olmuş olsa sonucu gösterir , inşallah hamilesinizdir :)Kızlar erken gebelik testi ovulasyondan sonra kaçıncı gün yapılırsa doğru sonuç verir
Yumurtlama gününü net biliyosan cıkarır.Bende şuan aynı durumdayım bir hafta var regle tam çok kasık ağrım oldu test aldım gittim şuan yapamıyorum ama korkudan acaba yapsam çokmu erken olurki
Canım 19 ve 20 mayıs yumurtlama günüm eğer varsa ancak 4 günlük felan dır heraldeYumurtlama gününü net biliyosan cıkarır.
Emin değilsen beklemeni tavsiye ederim
Bence çok erken benim yumurtlama 18 i erken gebelik testi yaptım bugün negatif cikti14-15. Günü geç döllenme dahi olmuş olsa sonucu gösterir , inşallah hamilesiniz
Daha 6.gün çok erken bence ben 18 inde yumurtlama gördüm ve erken gebelik testi yaptım negatif ciktiCanım 19 ve 20 mayıs yumurtlama günüm eğer varsa ancak 4 günlük felan dır heralde
nhmYumurtlama gününü net biliyosan cıkarır.
Emin değilsen beklemeni tavsiye ederim
2 gün sonra testi tekrarlayın isterseniz gene çıkmıyosa ve 18 i oldugundan eminsenizde sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. Ama genede icime sinmez diyosanız bi doktorda da kan testi verinYumurtlama gunum net 18 i. Ama erken gebelik testinde negatif cikti
nhm
Bende yaptım az önce bi gaza geldim ama çok erken yaptığımın farkındayım 1 haziran da tekrar edecem testi inşallah vardır o zaman çıkarDaha 6.gün çok erken bence ben 18 inde yumurtlama gördüm ve erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Erken mi sizce ondan mi negatif cıktı acaba2 gün sonra testi tekrarlayın isterseniz gene çıkmıyosa ve 18 i oldugundan eminsenizde sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. Ama genede icime sinmez diyosanız bi doktorda da kan testi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?