Negatif mi cıktı senin de canimBende yaptım az önce bi gaza geldim ama çok erken yaptığımın farkındayım 1 haziran da tekrar edecem testi inşallah vardır o zaman çıkar
MalesefNegatif mi cıktı senin de canim
Hayır normalde zaten yumurtlamanın 14.gününde belli oluyor. Sende 9.günde yapmıssın ama erken testten. O yüzden 2 gün sonra tekrarla dedm canım belki geç döllenme olur ne malum doktorada git benceErken mi sizce ondan mi negatif cıktı acaba
Pazartesi tekrar yapacağım bakalim hayirlisiHayır normalde zaten yumurtlamanın 14.gününde belli oluyor. Sende 9.günde yapmıssın ama erken testten. O yüzden 2 gün sonra tekrarla dedm canım belki geç döllenme olur ne malum doktorada git bence
Evet canım negatif çıktı ama kasık ağrısı neyin nesi bilmiyorum aşırı yorgunluk var kalça kemiklerime vurdu ağrı o kadar şiddetliydi 1 haftadır da var eşime söyledim testin negatif olduğunu oda çok bilmiş moralimi bozdu olsaydı çıkardı diye erken gebelik testi yaptım ya bide,Negatif mi cıktı senin de canim
Bence erken şuan bizim için. En az 14 gun diyolar idrarda gebelik testi için. Hatta tup bebek transferinde bile kanda 14.gun bakiyolarmis. Umut hala var yaniEvet canım negatif çıktı ama kasık ağrısı neyin nesi bilmiyorum aşırı yorgunluk var kalça kemiklerime vurdu ağrı o kadar şiddetliydi 1 haftadır da var eşime söyledim testin negatif olduğunu oda çok bilmiş moralimi bozdu olsaydı çıkardı diye erken gebelik testi yaptım ya bide,
Bu arada kasik ağrısı bende de var özellikle sağdaBence erken şuan bizim için. En az 14 gun diyolar idrarda gebelik testi için. Hatta tup bebek transferinde bile kanda 14.gun bakiyolarmis. Umut hala var yaniolmazsa da bi sonraki aya kismet
Ben dün 4 gün kala erken gebelik yaptım malesef negatif gözüküyorBende şuan aynı durumdayım bir hafta var regle tam çok kasık ağrım oldu test aldım gittim şuan yapamıyorum ama korkudan acaba yapsam çokmu erken olurki
Aynen kuzum geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm bu ay gitmedim olmazsa eğer tekrar yumurta çatlatma tedavisi ve aşılama olacak daha erken bencede umut var gününü bekleyelim elimde 6 tane gebelik testi var inşallah her gün bi tane yapmam tutarım kendimiBence erken şuan bizim için. En az 14 gun diyolar idrarda gebelik testi için. Hatta tup bebek transferinde bile kanda 14.gun bakiyolarmis. Umut hala var yaniolmazsa da bi sonraki aya kismet
Benimde öyle kuzum bide bugün dedim ya akşam üstü çok ağrım oldu diye sanki orda bi hasar bıraktı gibi bişey oldu inşallah kötü bişeyler olmuyor durBu arada kasik ağrısı bende de var özellikle sağda
Psikolojik olarak da yaşıyoruz bazı ağrıları öyle bir şey olabilir neden hasar olsun. Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz ilk deneme miBenimde öyle kuzum bide bugün dedim ya akşam üstü çok ağrım oldu diye sanki orda bi hasar bıraktı gibi bişey oldu inşallah kötü bişeyler olmuyor dur
2 yıldır düşünüyorum canım psikolojik bu kadar ağrırmıki kist felanmı var diye ondan korktum doktora gidecem zaten hayırlısıPsikolojik olarak da yaşıyoruz bazı ağrıları öyle bir şey olabilir neden hasar olsun. Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz ilk deneme mi
İnşallah gebesindirİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş birakmasin şimdi 5 gün var sabredebilirsem bekliycem adet gününü
Amin canım tez vakitte inşallah güzel haberler alırız hepimizİnşallah gebesindirBenimde adetime 5 gün var beklemek çok zor rabbim sabrimizin karşılığını versin insallah
Aynı durumdayız 1-2 haziranda yapmamız gerekiyor inşallah hamileyizdirBugün benim yumurtlamamın 8. Günü çatlamada 2 gün sürermi bilmem daha 6 gün oldu sayılır erken yaptım demi ben kızlar
Çok iyi anlıyorum bende geçen gece rüyamda kundakta bebek gördüm acaba kız mı erkek mi bu diye bakıyordum çok güzel bir bebekti uyandığımda ki o hissi anlatamam. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama bir söz var ya rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Bı arkadasimin hiç yumurtası yoktu var olanda sıkıntılıydi. Doktor doktor gezdi doktorlar kızım sen hiç uğraşma yorma kendini demişler. Bu söylemleri duyduktan bir ay sonra hamile kaldı. Ben bunlari gördükten sonra nasipten öte köy yok derler ya . Rabbim biliyor enn doğru zamanda verecek inşallah.Amin canım tez vakitte inşallah güzel haberler alırız hepimizOkadar kafam hamileliğe takıli ki.gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sevinçten ağlıyordum.rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
İnşâAllâh canım dün baya moralim bozuldu benimde umudum pek kalmadı ama belki bi mucize olur sabır bakalımAynı durumdayız 1-2 haziranda yapmamız gerekiyor inşallah hamileyizdir
Bence kötü düşünme. Kafama taktığım için acillere zor yetiştigim ağrılarımı bilirim,sonuç psikolojik2 yıldır düşünüyorum canım psikolojik bu kadar ağrırmıki kist felanmı var diye ondan korktum doktora gidecem zaten hayırlısı
Çok haklısın canım rabbim büyük inşallah hayallerimiz birgün kucağımızda olurÇok iyi anlıyorum bende geçen gece rüyamda kundakta bebek gördüm acaba kız mı erkek mi bu diye bakıyordum çok güzel bir bebekti uyandığımda ki o hissi anlatamam. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama bir söz var ya rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Bı arkadasimin hiç yumurtası yoktu var olanda sıkıntılıydi. Doktor doktor gezdi doktorlar kızım sen hiç uğraşma yorma kendini demişler. Bu söylemleri duyduktan bir ay sonra hamile kaldı. Ben bunlari gördükten sonra nasipten öte köy yok derler ya . Rabbim biliyor enn doğru zamanda verecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?