5 bazen 6 gün öncesine kadar belli olabiliyor. İstersen bir deneArkadaşlar merhaba, ben gebelikten şüpheleniyorum adetime 4 gün var ve sol kasıgım agrıyor 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sanırım aynı agrıları yaşıyorum gibi birde göğüslerimde ki farkı anlayabiliyorum erken gebelik testi ne zaman süre içerisinde yapılıyor bilgisi olan var mı
Merhaba yaptınız mı gebelik testini sonuç ne çıktı? Kaç gün önceden yaptınız ?Arkadaşlar merhaba, ben gebelikten şüpheleniyorum adetime 4 gün var ve sol kasıgım agrıyor 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sanırım aynı agrıları yaşıyorum gibi birde göğüslerimde ki farkı anlayabiliyorum erken gebelik testi ne zaman süre içerisinde yapılıyor bilgisi olan var mı
5 gün kala çıktı benimArkadaşlar merhaba, ben gebelikten şüpheleniyorum adetime 4 gün var ve sol kasıgım agrıyor 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sanırım aynı agrıları yaşıyorum gibi birde göğüslerimde ki farkı anlayabiliyorum erken gebelik testi ne zaman süre içerisinde yapılıyor bilgisi olan var mı
Merhabalar, yaptım tek çizgi çıktı 4 gün öncesinden yaptım fakat reglim de bir gün geçti normalde hiç aksamaz ne yapsam bilemedimMerhaba yaptınız mı gebelik testini sonuç ne çıktı? Kaç gün önceden yaptınız ?
Çok sevindim, gebe misiniz şuan belirtileriniz nasıldı?5 gün kala çıktı benim
Tekrarlayın bence 4 gün öncesinde çıkmamış olabilirMerhabalar, yaptım tek çizgi çıktı 4 gün öncesinden yaptım fakat reglim de bir gün geçti normalde hiç aksamaz ne yapsam bilemedim
Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum, özellikle sol kasıgım da bir batma hissediyorumTekrarlayın bence 4 gün öncesinde çıkmamış olabilir
Ben adete 4 gün kala yapmıştımArkadaşlar merhaba, ben gebelikten şüpheleniyorum adetime 4 gün var ve sol kasıgım agrıyor 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sanırım aynı agrıları yaşıyorum gibi birde göğüslerimde ki farkı anlayabiliyorum erken gebelik testi ne zaman süre içerisinde yapılıyor bilgisi olan var mı
Pozitif çıkmış mıydıBen adete 4 gün kala yapmıştım
BöyleydiPozitif çıkmış mıydı
Tabi sen bilirsin ama şimdi yapsan çıkar, batma hissi hamilelik belirtisi evet:))Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum, özellikle sol kasıgım da bir batma hissediyorum
Ay hadi inşAllah dayanamam yaparım yarın bu geceyi de böyle atlatayım :))Tabi sen bilirsin ama şimdi yapsan çıkar, batma hissi hamilelik belirtisi evet:))
Bence de yapın tekrar geçmiş de günüMerhabalar, yaptım tek çizgi çıktı 4 gün öncesinden yaptım fakat reglim de bir gün geçti normalde hiç aksamaz ne yapsam bilemedim
Eee yaptın mı durumlar neAy hadi inşAllah dayanamam yaparım yarın bu geceyi de böyle atlatayım :))
Ay henüz yapamadım pikniğe geldik erkenden eşime de demedim birşey süpriz yapmayı düşünüyorum umarım yanılmam, birde lavaboya gittim kahverengi açık pembe karışık gibi bi leke geldi peçeteye iç çamaşırımı kirletmeyecek şekildeEee yaptın mı durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?