Erken gebelik testi

Yerleşme kanaması olabilir ümitlendirmek istemem ama var gibi:)) banada haber verirsin artık

Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel bir sonuç alırsınız Bir belirtiniz vs var mı peki
Kasiklarda biraz sanci ve belimde var cnm test yaptım negatif görünce tabi bayagi üzüldüm artık Rwbbim bilir elimizden pek birsey gelmez :)

Kasiklarda biraz sanci ve belimde var cnm test yaptım negatif görünce tabi bayagi üzüldüm artık Rwbbim bilir elimizden pek birsey gelmez
Öyle tabi canım ama her alacağın sonuca hazırlıklı ol umudunu hiç kaybetme Rabbim tez zamanda verir inşallah

Kızlar benimde derdime derman olurmusunuz normalde her ay adet görürdüm yani düzensiz ama mutlaka o ay içerisinde maksimum gecikmesi 5 gün olurdu ama mutlaka olurdum Temmuz ayının 19. Günü yumurtlamayı gördüm suan ayın 30 ve ben halen daha adet görmedim ovu testlerimide göndercem benim sorunum şu kasıklarımda ara ara agrı var batma var mesela ani hareket yapsam kasıgıma bıçak saplanıyor sanki hapşırsam bile bianda batma oldu göğüslerim dolgun hassasıyet yok sadece batma var ordada

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 62
Testiniz 22'sinde silikleşmeye başlamış gibi yani yumurtlamanız oralarda bir yerlede gerçekleşmiş gibi düşünün. Bugün ayın 30u olduğuna göre üstünden henüz 8 gün geçmiş. Gebelik varsa bile, henüz erken tespiti çok zor. Gebelik yoksa 22'si üzerine 12-14 gün sayın, o tarihte adet olmanız daha olası.

Geç döllenme olmuş olabilir şuan test yapmış olsan çıkmayabilir biraz beklemeni tavsiye ederim, belirtiler genelde erken kendini belli edebiliyor ama psikolojik de olabiliyor kendini kasma bekle biraz olumsuz birşey çıkarsa yıpratma kendini çok ama inşallah güzel haberler alırsın canım

Hamilelik belirtisinde bademcikleri şişen boğazı ağrıyan oldu mu hiç ya ben pazar günü test yapcam internete bogaz ağrısına ne iyi gelir yazıyorum karşıma hamilelikte bünye zayıflıyor belirti diye çıkıyor benim sayfam mı kafayı yedi ben mi çok ümitliyim

Kızlar bende geçen ay aşılama yaptırmıştım 4 tane yumurtam vardı biri çok küçüktü neyse regl oldum ama normalden az ve rengi bordo gibiydi kahverengi lekelenme şeklinde devam etti reglin 2. Günü hiç ağrım olmaz benim sağ kasığım sızı şeklinde baya ağırdı sonra bacağıma vurdu o ağrı o gecede aşırı ayak altlarım yandı özellikle sağ taraf buz torbası koydum o derece reglim bitince test yaptım bebe time 3 kere negatif çıktı bir hafta sonra sabah idrarıyla yaptım 2 tane test yine bebe time silik çizgi çıktı beklememiştide sonra days comfort test yaptım negatif çıktı bi başka marka test daha yaptım oda negatifti ama onları akşam idrarıyla yapmıştım çok bekleyen idrarla değil göğüslerim sızlıyor su gibi akıntım var bide adet günümede 10 gün var bekleyip kan vereyim mi sizce böyle bişey yaşayan oldumu iştahım da kesildi

Eklentiler

• IMG_20210717_133507.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20210717_103136.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210717_095201.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende de belirtiler erken başlamıştı olabilir de olmayabilir de ben yine de adet zamanını bekle ben adetten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama belirtilerim çok erken başlamıştı sol kasıgımda batmalar oluyordu, göğüslerimde hassastı, biraz dayan ve bekle bence

Tamam canım çok sağol yerleşme kanaması olmuş demekki sende bende geçen adetim bi tuhaf olunca acaba mı ki dedim ama dediğin gibi gelecek adetimi bekleyim benimde göğüslerimde bi hassasiyetim vardı bugün dahada artmış ama dokununca acımıyor doluluk var bide sızı ağırlık var kasıklarım da ki ağrılarda geçmedi inşallah vardır bu sefer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…