MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Yerleşme kanaması olabilir ümitlendirmek istemem ama var gibi:)) banada haber verirsin artıkAy henüz yapamadım pikniğe geldik erkenden eşime de demedim birşey süpriz yapmayı düşünüyorum umarım yanılmam, birde lavaboya gittim kahverengi açık pembe karışık gibi bi leke geldi peçeteye iç çamaşırımı kirletmeyecek şekilde
Benim de böyle çıktı 5 gün önce kan verdim beta 73 çıktı pazartesi tekrar baktıracağım betayaBöyleydi
Ay bende tam sana soracaktım noldu diye. Çok çok sevindimmmKızlar hamileyiiim
Ayyy çok teşekkür ederim canım benim, Rabbim isteyen herkese versin inşallahAy bende tam sana soracaktım noldu diye. Çok çok sevindimmm.Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Ins bana umut oldunuz bugun test yaptım 4 gün var regl negatif cikti ins bende pozitif görürümAyyy çok teşekkür ederim canım benim, Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel bir sonuç alırsınızIns bana umut oldunuz bugun test yaptım 4 gün var regl negatif cikti ins bende pozitif görürüm
Kasiklarda biraz sanci ve belimde var cnm test yaptım negatif görünce tabi bayagi üzüldüm artık Rwbbim bilir elimizden pek birsey gelmez :)Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel bir sonuç alırsınızBir belirtiniz vs var mı peki
Öyle tabi canım ama her alacağın sonuca hazırlıklı ol umudunu hiç kaybetme Rabbim tez zamanda verir inşallahKasiklarda biraz sanci ve belimde var cnm test yaptım negatif görünce tabi bayagi üzüldüm artık Rwbbim bilir elimizden pek birsey gelmez
Kızlar benimde derdime derman olurmusunuz normalde her ay adet görürdüm yani düzensiz ama mutlaka o ay içerisinde maksimum gecikmesi 5 gün olurdu ama mutlaka olurdum Temmuz ayının 19. Günü yumurtlamayı gördüm suan ayın 30 ve ben halen daha adet görmedim ovu testlerimide göndercem benim sorunum şu kasıklarımda ara ara agrı var batma var mesela ani hareket yapsam kasıgıma bıçak saplanıyor sanki hapşırsam bile bianda batma oldu göğüslerim dolgun hassasıyet yok sadece batma var ordada
Geç döllenme olmuş olabilir şuan test yapmış olsan çıkmayabilir biraz beklemeni tavsiye ederim, belirtiler genelde erken kendini belli edebiliyor ama psikolojik de olabiliyor kendini kasma bekle biraz olumsuz birşey çıkarsa yıpratma kendini çok ama inşallah güzel haberler alırsın canımKızlar benimde derdime derman olurmusunuz normalde her ay adet görürdüm yani düzensiz ama mutlaka o ay içerisinde maksimum gecikmesi 5 gün olurdu ama mutlaka olurdum Temmuz ayının 19. Günü yumurtlamayı gördüm suan ayın 30 ve ben halen daha adet görmedim ovu testlerimide göndercem benim sorunum şu kasıklarımda ara ara agrı var batma var mesela ani hareket yapsam kasıgıma bıçak saplanıyor sanki hapşırsam bile bianda batma oldu göğüslerim dolgun hassasıyet yok sadece batma var ordada
Geç döllenme olmuş olabilir şuan test yapmış olsan çıkmayabilir biraz beklemeni tavsiye ederim, belirtiler genelde erken kendini belli edebiliyor ama psikolojik de olabiliyor kendini kasma bekle biraz olumsuz birşey çıkarsa yıpratma kendini çok ama inşallah güzel haberler alırsın canı
Bende de belirtiler erken başlamıştı olabilir de olmayabilir de ben yine de adet zamanını bekle ben adetten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama belirtilerim çok erken başlamıştı sol kasıgımda batmalar oluyordu, göğüslerimde hassastı, biraz dayan ve bekle benceKızlar bende geçen ay aşılama yaptırmıştım 4 tane yumurtam vardı biri çok küçüktü neyse regl oldum ama normalden az ve rengi bordo gibiydi kahverengi lekelenme şeklinde devam etti reglin 2. Günü hiç ağrım olmaz benim sağ kasığım sızı şeklinde baya ağırdı sonra bacağıma vurdu o ağrı o gecede aşırı ayak altlarım yandı özellikle sağ taraf buz torbası koydum o derece reglim bitince test yaptım bebe time 3 kere negatif çıktı bir hafta sonra sabah idrarıyla yaptım 2 tane test yine bebe time silik çizgi çıktı beklememiştide sonra days comfort test yaptım negatif çıktı bi başka marka test daha yaptım oda negatifti ama onları akşam idrarıyla yapmıştım çok bekleyen idrarla değil göğüslerim sızlıyor su gibi akıntım var bide adet günümede 10 gün var bekleyip kan vereyim mi sizce böyle bişey yaşayan oldumu iştahım da kesildi
Tamam canım çok sağol yerleşme kanaması olmuş demekki sende bende geçen adetim bi tuhaf olunca acaba mı ki dedim ama dediğin gibi gelecek adetimi bekleyim benimde göğüslerimde bi hassasiyetim vardı bugün dahada artmış ama dokununca acımıyor doluluk var bide sızı ağırlık var kasıklarım da ki ağrılarda geçmedi inşallah vardır bu sefer inşallahBende de belirtiler erken başlamıştı olabilir de olmayabilir de ben yine de adet zamanını bekle ben adetten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama belirtilerim çok erken başlamıştı sol kasıgımda batmalar oluyordu, göğüslerimde hassastı, biraz dayan ve bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?