Erken gebelik testi

Canm bir gebenin gunlugu sayfasinda gordum şimdi erken gebelik testi negatif ama kaset testte ikinci cizgi cok silik seklinde belli yumurtlamanin 10. Gununde yapmis testi bence kaset test yap benmde yarin 10. Gun bugün sabah erken gebelik yaptm meraktan cikmadi bende yarin kaset test alip yapacagim

4 aydadır bekliyorum bu 5 inci ay olcak her ay regliye yakın kaset testlerden yapıyordum negatıf herseferinde salı günü erken gebe testi aldım yaptım 9 gün kalaydı adete bugün sabah tekrar alıp yapsamın diye düşünüyorum 6 gün kaldı regl tarihime

Belimde ağrılar hissediyorum ama gündelik işlerden olabildiğini düşünüyorum belirti arıyorum kendimde resmen

bende predictor early erken gebelik testi bata 3 gün ve 1 gün kala pozitif gösterdi ama adet oldum erken gebelikler yanıltabiliyo eğer erken gebelik yapacaksanız mutlaka kaset testlede takip yapın derim ben varsa kasette de çıkıyo zaten Y yenevlym13

ayy onu bende gordum yaaaa,erkende cıkmamıs normalde cıkmıs

Bende reglime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama gebelik belirtileri de çok fazla siz yaptiniz mi bugün ne çıktı sonucunuz

Bende reglime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama gebelik belirtileri de çok fazla siz yaptiniz mi bugün ne çıktı sonucunuz
Sabah alamadim simdi yaptim negatif canm 14. Gunu bekleyeceğim sabah ilk idrarla yapacagim cikmazsa da yapacak birsey yok

Merhab yaptınız mı tekrar test

Gittim canim gebelik yokmus dünde regl oldm bugün tekrar kontrole gidecegim cikolata kisti var bende de bikac aydir deniyoruz olmuyor ondan mi diye dusunuyorum artik

Gittim canim gebelik yokmus dünde regl oldm bugün tekrar kontrole gidecegim cikolata kisti var bende de bikac aydir deniyoruz olmuyor ondan mi diye dusunuyorum artik
Bendede çikolata kisti var 2 yumurtalığımdada bence bir baktır ona göre yol izlersin 2 yıldır gebe kalamıyorum bende

Benm tek yumurtaligimda canm tedavi görüyordum ara verdm baska bi doktora gittim gecen gun oda kan degerlerinde kistin cikolata kisti gibi degil dedi reglken gel bakalm dedi senin ca 125 degerin kac canm benmki dusuk oldugu icin kist cikolata kisti olmayabilir dedi benmde sol yumurtaligimda

Benim ki çikolata kisti eminim 3 doktor teyitli 2 kez aşılama oldum ama tutmadı sperm yumurtaya ulaşamıyor dedi doktor ama başka bir sorum yok rahim filmi çekildim tüplerime baktılar hepsi temiz hormonlar normal eşimde de bir sıkıntı yok ama 2 yumurtalığımda çok sayıda var belki o yüzden bana engel oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…