- 5 Ocak 2022
- 68
- 18
- 3
- 25
- Konu Sahibi yenevlym13
-
6 gün kalaya kadar sonuç verenleri var, alınabilir.Kızlar erken gebelik testini 5 gün kala yapsak doğru sonuç alınır mı
Belimde ağrılar hissediyorum ama gündelik işlerden olabildiğini düşünüyorum belirti arıyorum kendimde resmen4 aydadır bekliyorum bu 5 inci ay olcak her ay regliye yakın kaset testlerden yapıyordum negatıf herseferinde salı günü erken gebe testi aldım yaptım 9 gün kalaydı adete bugün sabah tekrar alıp yapsamın diye düşünüyorum 6 gün kaldı regl tarihime
ayy onu bende gordum yaaaa,erkende cıkmamıs normalde cıkmısCanm bir gebenin gunlugu sayfasinda gordum şimdi erken gebelik testi negatif ama kaset testte ikinci cizgi cok silik seklinde belli yumurtlamanin 10. Gununde yapmis testi bence kaset test yap benmde yarin 10. Gun bugün sabah erken gebelik yaptm meraktan cikmadi bende yarin kaset test alip yapacagim
Bende reglime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama gebelik belirtileri de çok fazla siz yaptiniz mi bugün ne çıktı sonucunuzCanm bir gebenin gunlugu sayfasinda gordum şimdi erken gebelik testi negatif ama kaset testte ikinci cizgi cok silik seklinde belli yumurtlamanin 10. Gununde yapmis testi bence kaset test yap benmde yarin 10. Gun bugün sabah erken gebelik yaptm meraktan cikmadi bende yarin kaset test alip yapacagim
Sabah alamadim simdi yaptim negatif canm 14. Gunu bekleyeceğim sabah ilk idrarla yapacagim cikmazsa da yapacak birsey yokBende reglime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama gebelik belirtileri de çok fazla siz yaptiniz mi bugün ne çıktı sonucunuz
Regliniz geçti miSabah alamadim simdi yaptim negatif canm 14. Gunu bekleyeceğim sabah ilk idrarla yapacagim cikmazsa da yapacak birsey yok
Yok 4 gun var canmRegliniz geçti mi
Merhab yaptınız mı tekrar testCanm bir gebenin gunlugu sayfasinda gordum şimdi erken gebelik testi negatif ama kaset testte ikinci cizgi cok silik seklinde belli yumurtlamanin 10. Gununde yapmis testi bence kaset test yap benmde yarin 10. Gun bugün sabah erken gebelik yaptm meraktan cikmadi bende yarin kaset test alip yapacagim
Yok canim sabah doktora gidecegim orda belli olurMerhab yaptınız mı tekrar test
Merhaba belli oldu muYok canim sabah doktora gidecegim orda belli olur
Bendede çikolata kisti var 2 yumurtalığımdada bence bir baktır ona göre yol izlersin 2 yıldır gebe kalamıyorum bendeGittim canim gebelik yokmusdünde regl oldm bugün tekrar kontrole gidecegim cikolata kisti var bende de bikac aydir deniyoruz olmuyor ondan mi diye dusunuyorum artik
Kuzum kist gebe kalmaya engel degilmis aslinda bi onceki yorumda etiketlemeyi unutmusum seniBendede çikolata kisti var 2 yumurtalığımdada bence bir baktır ona göre yol izlersin 2 yıldır gebe kalamıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?