- Konu Sahibi yenevlym13
-
Bu ay hiç umudum yoktu iş değilikliği vs yaptım ama bata 7 gün kala kahverengi akıntım geldi peçeteye sildikçe bugün 5 gün kaldı bu ay kasık ağrım çok oldu hele qkıntıdan 1 gün önce yürütmiycek kadardı bakalım ya merak ediyorum ne bu diye hiç yaşamadımKuzum kist gebe kalmaya engel degilmis aslinda bi onceki yorumda etiketlemeyi unutmusum seni
Bu ay benmde oyleydi kuzum senin ca 125 degerine bakildi mi acaba ? Benm dusukmus baska doktora gittim cikolata kisti olan kiside yuksek olur dedi bugun tekrar gidecegimBu ay hiç umudum yoktu iş değilikliği vs yaptım ama bata 7 gün kala kahverengi akıntım geldi peçeteye sildikçe bugün 5 gün kaldı bu ay kasık ağrım çok oldu hele qkıntıdan 1 gün önce yürütmiycek kadardı bakalım ya merak ediyorum ne bu diye hiç yaşamadım
Bakıldı hepsine de tüp bebek merkezinde aklımfa tutmadım açıkçası yaBu ay benmde oyleydi kuzum senin ca 125 degerine bakildi mi acaba ? Benm dusukmus baska doktora gittim cikolata kisti olan kiside yuksek olur dedi bugun tekrar gidecegim
Benmde tek yumurtaligimda canim bu ay benm olmadi insallah senin olurBenim ki çikolata kisti eminim 3 doktor teyitli 2 kez aşılama oldum ama tutmadı sperm yumurtaya ulaşamıyor dedi doktor ama başka bir sorum yok rahim filmi çekildim tüplerime baktılar hepsi temiz hormonlar normal eşimde de bir sıkıntı yok ama 2 yumurtalığımda çok sayıda var belki o yüzden bana engel oluyordur
İsteyen herkese nasip olsun inşallah semin ca 125 kaç çıktıBenmde tek yumurtaligimda canim bu ay benm olmadi insallah senin olur
Birde regl oldun mu akıntın durdu mu o nasıl oldu canım ben hiç böyle birşey yaşamadım 2 yıldır aradığım için bebeği artık eskisi kadar kafamda hiç belirti de aramıyorum açıkçası çok ağladım çok negatif gördüm birde aşılama ilaçları çok yordu o yüzden bıraktım böyle birşeynolunca şaşırdımBenmde tek yumurtaligimda canim bu ay benm olmadi insallah senin olur
Birde regl oldun mu akıntın durdu mu o nasıl oldu canım ben hiç böyle birşey yaşamadım 2 yıldır aradığım için bebeği artık eskisi kadar kafamda hiç belirti de aramıyorum açıkçası çok ağladım çok negatif gördüm birde aşılama ilaçları çok yordu o yüzden bıraktım böyle birşeynolunca şaşırdım
Hayalet çizgi varMerhaba kuzular acil bakarmısınız
Verdik canım yarın adet günüm doktor çok küçüktür dedi 4 te belli olcak testHayalet çizgi varkesin kan ver bence
Yerleşme kanaman falan oldu mu kuzum? Ne belirtin vardıVerdik canım yarın adet günüm doktor çok küçüktür dedi 4 te belli olcak test
Hayır olmadı dün ben test yapmıştım belli belirsiz birşey çıktı hayalet çizgiydi hatta sadece ben görebildim arkadaşlarım yok dedi sabah bu yerleri yapınca şok oldum hemen gittik kan vermeye birde akşam çok kasıklarım ağardı göğüslerimden kollarıma doğru damarla battı hep sanki adet tarihim yarın olduğu için doktora küçük dedi 2 haftalık olabilir dediYerleşme kanaman falan oldu mu kuzum? Ne belirtin vardı
Hayır olmadı dün ben test yapmıştım belli belirsiz birşey çıktı hayalet çizgiydi hatta sadece ben görebildim arkadaşlarım yok dedi sabah bu yerleri yapınca şok oldum hemen gittik kan vermeye birde akşam çok kasıklarım ağardı göğüslerimden kollarıma doğru damarla battı hep sanki adet tarihim yarın olduğu için doktora küçük dedi 2 haftalık o
Acaba belirtilerin nasıldı ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendinHayır olmadı dün ben test yapmıştım belli belirsiz birşey çıktı hayalet çizgiydi hatta sadece ben görebildim arkadaşlarım yok dedi sabah bu yerleri yapınca şok oldum hemen gittik kan vermeye birde akşam çok kasıklarım ağardı göğüslerimden kollarıma doğru damarla battı hep sanki adet tarihim yarın olduğu için doktora küçük dedi 2 haftalık olabilir dedi
Benim midem yandı bu ay bazı yemeklerden sonra akşamda kasıklarım ağardı çok sabah test yaptımAcaba belirtilerin nasıldı ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?