Erken gebelik testi

Edebiyatcihatun06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
17
11
3
28
Kizlar erken gebelik testi yaptım. Adetime 1 gün var. Testin fotoğrafına bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Çok heyecanlıyım. 2. Çizgi silik ama net bir şekilde gözle görülebiliyor.

Eklentiler

• IMG20220401105330.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 121
hm geç test yapmısısn neden öle oldu
Ne yönden geç canım? Doktor da 15 gün sonra kan testi ver demişti zaten o yüzden bugün verdim sağlık ocağında. Ama araya haftasonu girince sonuç pazartesiye kaldı. Merak ettim o yüzden bir test yapayım dedim test de fotoğraftaki gibi çıktı. Bu şekilde çıkıp da gebe olanlar var mı diye merak ettim

Canım sağlık ocağı testleri hangi hastaneye gönderiyor onu biliyorsan hastanenin sitesinin labaratuvar bölümünden bakabilirsin birkaç saat sonra görünüyor sonuç ben oyle yapıyorum kani sağlık ocağında verince

Öyle mi bunu bilmiyorum hiç canım . Ama maalesef hiç bilmiyorum hangi hastaneye gönderiyor. Bölgedeki hastaneleri tek tek deneyeyim ben

Ama maalesef barkod numarası istiyorlar. Onu da bana vermediler. E nabizdan baktım orda da görünmüyor. Mecbur pazartesiyi bekleyecek gibiyim

Ama maalesef barkod numarası istiyorlar. Onu da bana vermediler. E nabizdan baktım orda da görünmüyor. Mecbur pazartesiyi bekleyecek gibiyim
Tüh bizim burda sadece kimlik no ve doğum tarihiyle giriş yapılıyor o yüzden sevinmiştim erken ogrenebilirsin diye umarım güzel sonuçlar alırsın

Kizlar erken gebelik testi yaptım. Adetime 1 gün var. Testin fotoğrafına bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Çok heyecanlıyım. 2. Çizgi silik ama net bir şekilde gözle görülebiliyor.
Benimde böyle çıkmıştı canm hamileymisim sende de var yüzde 90resim bırakıyorum benimki de bu sekildeydi

Eklentiler

• IMG_20220320_062932.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 99
Tüh bizim burda sadece kimlik no ve doğum tarihiyle giriş yapılıyor o yüzden sevinmiştim erken ogrenebilirsin diye umarım güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canım çok sağol hafta sonunu çok zor geçirdim heyecandan inşallah yarın öğreneceğim sonucumu. Yinede söylemen iyi oldu bundan sonra sağlık ocağında tahlil vermek zorunda kalırsam barkodun fotosunu çekerim.

Benimde böyle çıkmıştı canm hamileymisim sende de var yüzde 90resim bırakıyorum benimki de bu sekildeydi
Öncelikle inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına al canım fotoğraflar çok benziyor birbirine umarım bende müjdeli haberi alırım ve sağlıklı bir gebelik süreci geçiririm. Yarın sizlere de haber veririm sonucumu

Teşekkür ederim kuzum kesinlikle çok benziyo mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar bugün benimde adet günüm olmadım ve test yaptım benimde sizinki ile ay durum umarım ikinizde hamilesinizdir ben de içim ferahlar

Eklentiler

• IMG-20220404-WA0000.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…