- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 123
- 35
- Konu Sahibi Edebiyatcihatun06
-
Adet geceikmesini bekleyeyim diyorum sonra doktoruma giderim herhalde çünkü üç ay önce gelişim geriliğinden 10 haftalıkken kürtaj oldumİki gün daha bekleyip kan tahlili vercem bende sonucunu yazarım burada da ama bence sizde kan testi yaptırın derim
Seninde var gorunuyo canm ama çok yeni istersen bikac gün daha bekle hem betan artsın hem adet günün geçsinBenim de adete üç gün var bu şekilde çıktı.Sizce var mı?
Hayırlı olsun diyelim mi o zamanKızlar bugün benimde adet günüm olmadım ve test yaptım benimde sizinki ile ay durum umarım ikinizde hamilesinizdir ben de içim ferahlar
İnşallah deriz kan tahlili yaptırcam hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorumHayırlı olsun diyelim mi o zaman
Geçmiş olsun canım. Bence de bekle zaten zor bir süreç hayal kırıklığı yaşamak çok kötü oluyor.En azından kesin sonuçlar alırsınAdet geceikmesini bekleyeyim diyorum sonra doktoruma giderim herhalde çünkü üç ay önce gelişim geriliğinden 10 haftalıkken kürtaj oldum
Aynen bekliyeyeyim bakalım adet günümüSeninde var gorunuyo canm ama çok yeni istersen bikac gün daha bekle hem betan artsın hem adet günün geçsin
Sonucunuz nedir? Bende pozitif olduğunu düşünüyorumÖncelikle inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına al canımfotoğraflar çok benziyor birbirine umarım bende müjdeli haberi alırım ve sağlıklı bir gebelik süreci geçiririm. Yarın sizlere de haber veririm sonucumu
Bence sende de var canım test yaptır. Umarım müjdeli haberi alırsın. Ben dün sonucumu aldım ama heyecandan unuttum yazmayı gebeyimKızlar bugün benimde adet günüm olmadım ve test yaptım benimde sizinki ile ay durum umarım ikinizde hamilesinizdir ben de içim ferahlar
bence silik degğil, gayet net belli. tebrik ederim. hayırlısı olsun inşallah. sağlıkla..Kizlar erken gebelik testi yaptım. Adetime 1 gün var. Testin fotoğrafına bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Çok heyecanlıyım. 2. Çizgi silik ama net bir şekilde gözle görülebiliyor
Pozitif çıktı benim sonucum canımSonucunuz nedir? Bende pozitif olduğunu düşünüyorum
Pozitif çıktı çok şükür canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallahTeşekkür ederim kuzumkesinlikle çok benziyo mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyorum
Şüphem yoktu zaten hayırlı olsun senin adına sevindim sağlıkla gelsin miniğinPozitif çıktı çok şükür canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Tebrik ederim ❤ Betanız kaçtı acaba ilk öğrendiğinizdsPozitif çıktı çok şükür canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Çok sağol canımŞüphem yoktu zaten hayırlı olsun senin adına sevindim sağlıkla gelsin miniğin
Teşekkür ederimTebrik ederim ❤ Betanız kaçtı acaba ilk öğrendiğinizds
Teşekkür ederimTeşekkür ederimilk öğrendiğimde 148 di. 3 gün sonra testi tekrarladık 1050 çıktı
Rica ederim canımTeşekkür ederim
Hayırlı olsun canım benimPozitif çıktı benim sonucum canımdarısı isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?