Erken gebelik testi

Zeyneptc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
443
106
33
24
Kızlar merhaba adetime 4 gün var bugün test alıp yapmak istiyorum Eğer hamilelik varsa çıkar mı göğüslerim ağrıyor dokununca sol kasığım da sızı var adetden önce göğüs ağrım hiç olmaz bende içime olabilir mi diye deli düşünceler var 😅 inşallah hamileyimdir ya 10 aydır evliyim

Kızlar merhaba adetime 4 gün var bugün test alıp yapmak istiyorum Eğer hamilelik varsa çıkar mı göğüslerim ağrıyor dokununca sol kasığım da sızı var adetden önce göğüs ağrım hiç olmaz bende içime olabilir mi diye deli düşünceler var 😅 inşallah hamileyimdir ya 10 aydır evliyim

ÇOk yeni evlsiniz inşallah hayırlısı ile vardır regli belirtisi ile adet belirtisi aynı ama gününüz geçmesi ile net sonuç çıkar

Benimle beraber evlenelrin hepsi hamile artık çevreden dolayı da iyice bunaldım çok istiyorum hamile olmayı onları susturmayi

Jinekolog Erhan Karaalp'in Madalyon isimli kitabında diyor ki adetiniz geçmeden test yapmayın yoksa normalde hiç farketmeyeceğiniz bir kimyasal gebeliğe oturur ağlarsınız diyor. Gerçekten de öyle ben çok sabırsızdım adete 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı 4 gün sonra adet oldum sanki düşük yapmış gibi bunalıma girdim. iki ay sonra yeniden hamile kaldım 15 haftalık olduk. O yüzden sabirli olmanızı tavsiye ederim .Umarım her şey gönlünüzce olur. :KK200:

Jinekolog Erhan Karaalp'in Madalyon isimli kitabında diyor ki adetiniz geçmeden test yapmayın yoksa normalde hiç farketmeyeceğiniz bir kimyasal gebeliğe oturur ağlarsınız diyor. Gerçekten de öyle ben çok sabırsızdım adete 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı 4 gün sonra adet oldum sanki düşük yapmış gibi bunalıma girdim. iki ay sonra yeniden hamile kaldım 15 haftalık olduk. O yüzden sabirli olmanızı tavsiye ederim .Umarım her şey gönlünüzce olur. :KK200:
Teşekkür ederim cevabınız için çok sabırsız davranıyorum bu çevrem den dolayı bunalıma koyuyorlar resmen

Teşekkür ederim cevabınız için çok sabırsız davranıyorum bu çevrem den dolayı bunalıma koyuyorlar resmen
Kimseyi takmayın bu süreçte hamile kalmak bir yetenek ve ya eksiklik belirtmez tamamen sanş ve genetik bazı şeyler. Önce kafanızı rahatlatmanız lazım. Gebe kalmak yetenek işi olsaydı tavşanlar dünyanın en yetenekli varlıkları olurdu :) Doğa üreme üzerine kurulu, küçücük bakteri bile bir şekilde çoğalıyor. Herkes ya biyolojik ya da kalbiyolojik bir şekilde evlat sahibi oluyor. Sadece doğru zamanı beklemek gerek :)

Benimle beraber evlenelrin hepsi hamile artık çevreden dolayı da iyice bunaldım çok istiyorum hamile olmayı onları susturmayi
Bence böyle düşünmeyin. Birine bişey ispatlamak durumunda değilsiniz. İnşallah gönlünüzdeki nasip olur. Ne kadardır evlisiniz?

Bence böyle düşünmeyin. Birine bişey ispatlamak durumunda değilsiniz. İnşallah gönlünüzdeki nasip olur. Ne kadardır evlisiniz?
Daha yeni evliyim 10 ay oldu ama bir yıl olunca bir sıkıntı oluyormuş yaşım da küçük yani geçen doktor a gittim sağ kasığımda kist varmış artık herkes bir tuhaf bakıyor

Kimseyi takmayın bu süreçte hamile kalmak bir yetenek ve ya eksiklik belirtmez tamamen sanş ve genetik bazı şeyler. Önce kafanızı rahatlatmanız lazım. Gebe kalmak yetenek işi olsaydı tavşanlar dünyanın en yetenekli varlıkları olurdu :) Doğa üreme üzerine kurulu, küçücük bakteri bile bir şekilde çoğalıyor. Herkes ya biyolojik ya da kalbiyolojik bir şekilde evlat sahibi oluyor. Sadece doğru zamanı beklemek gerek :)
Çok teşekkür ederim ya kadınlar kulübü de çok güzel moral buluyorum

Çok teşekkür ederim ya kadınlar kulübü de çok güzel moral buluyorum
Çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik ben 2019 Ağustosta evlendim 2 sene çocuk düşünmüyordum. Eylül 2020de polikistik olduğumu öğrendim bir süre doğum kontrol hapı kullandım. Sonra maden zor hamile kalacağım erkenden başlayalım planlamaya dedik bebek düşünmeye başladık ovulasyon testiyle hamile kaldım ama kimyasal oldu. Boş yere üzüldüm kendimi yıprattım sonra kist oldu adetlerim iyice birbirine girdi 45 50 günde bir adet görürken 21 günlere çekildi. Yumurtayı takip edemedim. En iyisi doktor kontrolünde hamile kalmak deyip doktorun yolunu tuttum femara ile ilk ay hamile kaldım. Bebişim benimle şu anda. Her şeyin çaresi var ilaç olmazsa aşılama, aşılama olmazsa tüp bebek. hiç canınızı sıkmayın o yüzden. Moral en büyük tedavi oluyor bu süreçte.

Çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik ben 2019 Ağustosta evlendim 2 sene çocuk düşünmüyordum. Eylül 2020de polikistik olduğumu öğrendim bir süre doğum kontrol hapı kullandım. Sonra maden zor hamile kalacağım erkenden başlayalım planlamaya dedik bebek düşünmeye başladık ovulasyon testiyle hamile kaldım ama kimyasal oldu. Boş yere üzüldüm kendimi yıprattım sonra kist oldu adetlerim iyice birbirine girdi 45 50 günde bir adet görürken 21 günlere çekildi. Yumurtayı takip edemedim. En iyisi doktor kontrolünde hamile kalmak deyip doktorun yolunu tuttum femara ile ilk ay hamile kaldım. Bebişim benimle şu anda. Her şeyin çaresi var ilaç olmazsa aşılama, aşılama olmazsa tüp bebek. hiç canınızı sıkmayın o yüzden. Moral en büyük tedavi oluyor bu süreçte.
Rabbim size bağışlasın bebeğinizi çok haklısınız keşke herkes bu şekilde düşünse ben kaynanama söyledikten sonra daha aramdi beni kist var dedim bir hafta dan fazla oldu aramıyor hiç

Daha yeni evliyim 10 ay oldu ama bir yıl olunca bir sıkıntı oluyormuş yaşım da küçük yani geçen doktor a gittim sağ kasığımda kist varmış artık herkes bir tuhaf bakıyor
Hemen hemen aynı süredir evliyiz. Benden de 3 4 yaş küçüksün. Herkesin tuhaf bakması gereken birşey yok canım ben misal bazen gebelik düşünüyorum bazen vazgeçiyorum. Kendimi hazır hissetmediğim çoğunlukta oluyor. Çevremdeki hiç himse de bu konuyla ilgili bana tuhaf bakmıyor. Evlenen herkes hemen çocuk yapmak zorunda değil. Benimde tanıdıklarım var 1 sene olsun 2 sene olsun korunmadılar ama çocukları olmadı. Sende akışına bırakırsın vardır bir zamanı. Akışına bırakırsın derken elbette tedavi gerekirse olursun ama onun bunun laflarıyla kendini üzme ve başkaları senin ömür boyu sorumlu olacağın birşeyde söz hakkına sahip değil. 1 yıl dolunca sıkıntı oluyor diye birşey yok sadece 1 yıl sonra olmayınca doktora gidip tedavi olabiliyorsun. Doktorlar diyor zaten gelmek için 1 sene bekleyin olmazsa gelin diye. Herkes Tuhaf bakıyor derken sana imada mı bulunuyorlar hamile kalmadığın için

Benimde tam tersi moralim bozuluyor nedense o kadar biktim mi
Neden moraliniz bozuluyor burada ki kadınlar bir çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve çevremizdekiler çoğu zaman anlamıyor bizi ben yeni üye oldum ve bu kadınlar kulübü sayesinde moral buluyorum

Hemen hemen aynı süredir evliyiz. Benden de 3 4 yaş küçüksün. Herkesin tuhaf bakması gereken birşey yok canım ben misal bazen gebelik düşünüyorum bazen vazgeçiyorum. Kendimi hazır hissetmediğim çoğunlukta oluyor. Çevremdeki hiç himse de bu konuyla ilgili bana tuhaf bakmıyor. Evlenen herkes hemen çocuk yapmak zorunda değil. Benimde tanıdıklarım var 1 sene olsun 2 sene olsun korunmadılar ama çocukları olmadı. Sende akışına bırakırsın vardır bir zamanı. Akışına bırakırsın derken elbette tedavi gerekirse olursun ama onun bunun laflarıyla kendini üzme ve başkaları senin ömür boyu sorumlu olacağın birşeyde söz hakkına sahip değil. 1 yıl boyunca bende duymuştum yani 1 yıl korunmayıp bebek sahibi olmayınca doktora gidenleri. Herkes Tuhaf bakıyor derken sana imada mı bulunuyorlar hamile kalmadığın için
Bak diyorlar bu da hamile bak şu da hamile kayananm a söyledim bir hafta oldu hiç aramdi beni

Bak diyorlar bu da hamile bak şu da hamile kayananm a söyledim bir hafta oldu hiç aramdi beni
Bence sizde böyle düşünen insanlarla aranıza biraz da olsa mesafe koyun. İnsanın bu konuda karşısındakine karşı düşünceli olması lazım. Sanırım bunları söyleyen size en yakınlarınız Aslında onlar öyle dediklerine siz ben gebelik düşünmüyorum diyip öyle çalışmalara devam etseniz nasıl olur acaba. Çünkü istediğinizi bile bile böyle davranıyorlar belki istemediğinizi düşünse susarlar.

Rabbim size bağışlasın bebeğinizi çok haklısınız keşke herkes bu şekilde düşünse ben kaynanama söyledikten sonra daha aramdi beni kist var dedim bir hafta dan fazla oldu aramıyor hiç
Kist olabilir ben ilk hamileliğimde kist vardı yumurtaligimda doktor hatta bebekten büyük demişti oderece yani .olabilir sonradan dağılır onlar.onu bosverde birilerine bişey ispatlamak için değil hazır olduğunda kendini hazır hissettiğinde hamile kalmaya calis.adet tarihin 1 hafta geçmeden test filanda yapma. 10 aylık evlilik daha çok erken.kafana takmadan rahat olursan emin ol hamile kalabiliyorsun.bide adet döngün kaç günde bir ona göre yumurtlama tarihin oluyor ögünler önemli.

Neden moraliniz bozuluyor burada ki kadınlar bir çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve çevremizdekiler çoğu zaman anlamıyor bizi ben yeni üye oldum ve bu kadınlar kulübü sayesinde moral buluyorum
Gerçekten bu konuda haklısınız yeri geliyor yakınımıza soramadığımız içimizi dökemediğimiz şeylere burada yanıt buluyoruz Teşekkürler KK🥳

Back
X