Çok çok hafif bişe var sankiKızlar merhaba beklenen adet tarihim 3 temmuz bugün erken gebelik testi yaptım bi dikkatli bakar mısınız?
Hayır canım olmadım bugün tekrar test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi ikisinde de çizgiyi gördümHasta oldun mu canım var mı bişe
Kuzum var gibi bence hemen kan vermelisin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBugünkü testlerim
Canım ben testlerden pek birşey anlamadım amaa çocuk istemiyorsan korun bu şekilde düşünceye kapılmazsın hemmerhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz?
Yeni evlendim ve 3 Haziran’da ilk ilişkim oldu 9 Haziran’da da korunmasız bir şekilde ilişkiye girdik yanlız her hangi içeri bir akıntı olduğunu düşünmüyoruz reglim 19uydu ve 19unda oldum biraz sancılı oldu fazla kanamam oldu ve başım dönüp düştüm yeni kalktığım için sersemlediğimi düşünüyorum ve ilk defa ilişkiye girdiğim için reglimin bu ay fazla kanama sebebini ilk ilişkinin sebebi olduğunu düşünüyorum reglimden 2/3 gün sonra evde kendim test yaptım ilk testim tek çizgi çıktı koyu kırmızı çıktı aradan 5 saat sonra tekrar test yaptım yanlız lavobo ihtiyacım gelmediği için bol bol su içtim ve testi yaptım gözle görülmesi nerdeyse görünmeyen çift çizgi çıktı yanlız ben bu teste 15 dk sonra baktım bu şekildeydi neyse bıraktım bir kenara araştırmaya koyuldum ilk test tek kırmızı olunca bunun neden çift olduğunu anlamaya çalıştım aradan 50 dk geçti testi atacaktım tek bir şekilde kırmızı olmuştu resimlerde gördüğünüz gibi sizce ne yapmam gerekiyor Şuan yeni evli olduğumuz için bebek istemiyoruz kendimizi düzlüğe çıkarmak istiyoruz
Canim kaset testinin markasi nedir? Bide ilişkiden kac gunn sonra test yaptınBugünkü testlerim
Öncelikle bebek istemeyen çiftler gibi korunmanız gerekiyor. Korunmasız ilişkiye girmemeniz lazım. Regl olduysan hamile değilsindir. Hamileyken kanaman olduysa kimyasal gebeliktir, düşmüştür. Üç gün sonra testi tekrarla. Muhtemelen bir şey çıkmaz. Bebek istemeyen insanların korunmasız ilişkiye girme cesaretine hayranım. Bende spiral var altı ayda bir kontrole gidiyorum ona rağmen eşime prezervatif taktırıyorum. Yöntemleri araştırmanızı, bir miktar bilinçlenmenizi tavsiye ederim.merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz?
Yeni evlendim ve 3 Haziran’da ilk ilişkim oldu 9 Haziran’da da korunmasız bir şekilde ilişkiye girdik yanlız her hangi içeri bir akıntı olduğunu düşünmüyoruz reglim 19uydu ve 19unda oldum biraz sancılı oldu fazla kanamam oldu ve başım dönüp düştüm yeni kalktığım için sersemlediğimi düşünüyorum ve ilk defa ilişkiye girdiğim için reglimin bu ay fazla kanama sebebini ilk ilişkinin sebebi olduğunu düşünüyorum reglimden 2/3 gün sonra evde kendim test yaptım ilk testim tek çizgi çıktı koyu kırmızı çıktı aradan 5 saat sonra tekrar test yaptım yanlız lavobo ihtiyacım gelmediği için bol bol su içtim ve testi yaptım gözle görülmesi nerdeyse görünmeyen çift çizgi çıktı yanlız ben bu teste 15 dk sonra baktım bu şekildeydi neyse bıraktım bir kenara araştırmaya koyuldum ilk test tek kırmızı olunca bunun neden çift olduğunu anlamaya çalıştım aradan 50 dk geçti testi atacaktım tek bir şekilde kırmızı olmuştu resimlerde gördüğünüz gibi sizce ne yapmam gerekiyor Şuan yeni evli olduğumuz için bebek istemiyoruz kendimizi düzlüğe çıkarmak istiyoruz
İlişkiden 12 gün sonra yaptım kaset testini markası da laboquickCanim kaset testinin markasi nedir? Bide ilişkiden kac gunn sonra test yaptın
Evet bugünkü testim daha da koyu çıktı çok şükür haftaiçi kan vericem inşallahKuzum var gibi bence hemen kan vermelisin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Dua et bizlere de inşallahEvet bugünkü testim daha da koyu çıktı çok şükür haftaiçi kan vericem inşallahamiiin çok teşekkür ederim canım
Etmem mi hiçDua et bizlere de inşallah
Allah razı olsun canımEtmem mi hiçRabbim bekleyen herkese tez zamanda güzel haberlerle nasiplendirsin inşallah Bolca dualarımdasınız
Gözün aydın canım.Kızlar az önce yaptım anında çıktı. Ben gözle cok net görebiliyorum ama fotografa bu kadar yansıtabildim. Yumurtlamadan sonra 11. Gün.Mucizemmm16 M Mavimiresl Safransari miraclebeyb Helenk nickini unuttugum diğer yoldaşlarımm
Canim yanlış yere yazmisim heyecandan topige yazacagimaGözün aydın canım.
Yarın kan ver bence.
Araya bayram tatili girmeden.
Bayramdan sonra da doktora gidersin.
Çok belirgin görünüyor canımKızlar az önce yaptım anında çıktı. Ben gözle cok net görebiliyorum ama fotografa bu kadar yansıtabildim. Yumurtlamadan sonra 11. Gün.Mucizemmm16 M Mavimiresl Safransari miraclebeyb Helenk nickini unuttugum diğer yoldaşlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?