İnşallah canım umarım hayal kırıklığına uğramamÇok belirgin görünüyor canıminşallah tutunur bebeğin sağlıkla
GörüyorumKızlar az önce yaptım anında çıktı. Ben gözle cok net görebiliyorum ama fotografa bu kadar yansıtabildim. Yumurtlamadan sonra 11. Gün.Mucizemmm16 @miresl @Safransari @Safiye19 @Helenk nickini unuttugum diğer yoldaşlarımm
Kuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştimKızlar az önce yaptım anında çıktı. Ben gözle cok net görebiliyorum ama fotografa bu kadar yansıtabildim. Yumurtlamadan sonra 11. Gün.Mucizemmm16 @miresl @Safransari @Safiye19 @Helenk nickini unuttugum diğer yoldaşlarımm
Buda kuruduktan sonraKuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim
Seninki daha net :) ama benimki 2 dakika icinde hemen çıktı duruyor halaKuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim
Hayırlısı olsun hakkımızdaSeninki daha net :) ama benimki 2 dakika icinde hemen çıktı duruyor hala
Sende var canım benim kuruma çizgisi degil buKuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim
Var bende gördüm yarın sabah tekrarlayın daha koyu çıkarKızlar benim testinde bir şey görüyor musunuz? Var gibi gördüm ama gözlerim mi yanıltıyor beni bilemedim
İnşallah vardır hayırlısıyla dua edin bana daVar bende gördüm yarın sabah tekrarlayın daha koyu çıkar
2 gün geçsin tekrarliycam belki testte sorun vardır hayırlısı olsunSende var canım benim kuruma çizgisi degil bu
Bende gördüm gölgelik var gibi yarın tekrarla mutlaka testiniKızlar benim testinde bir şey görüyor musunuz? Var gibi gördüm ama gözlerim mi yanıltıyor beni bilemedim
2 teste hatalı olmaz heraldeKuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim
Ayy inşallah bakalım yarın tekrarlayacağım testimi duygularım karmaşık oldu umutlansam mi umutlanmasam mi bilemiyorum bazı arkadaşlar çok net kesin konuşmuş var hayirlisi olsun felan diye bir garip oldum :)2 teste hatalı olmaz heraldehayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Evet yarın sabah tekrar yapacağım inşallah vardır hayırlısıyla..Bende gördüm gölgelik var gibi yarın tekrarla mutlaka testini
Bakar mısınız test pozitif miKızlar merhaba beklenen adet tarihim 3 temmuz bugün erken gebelik testi yaptım bi dikkatli bakar mısınız?
Maalesef canım bir şey yok gibi duruyorBakar mısınız test pozitif mi
Bende göremedim canım yada fotodan görünmüyor bilemedim kendin baktığında gölgelik vs var mı bide beklediğin adet tarihi ne zamanBakar mısınız test pozitif mi
Kan verdiniz miBugünkü testlerim
Evet canım kan da hamilelik değerim çıktı haftaiçi keseyi görmeye gideceğiz inşallahKan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?