Erken gebelik testi

Kuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim

Eklentiler

• IMG_20220703_104603.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20220703_104542.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 113
Kuruduktan sonra da baktın mı ya benimde adete 8 gün var 2 test ilk 5 dakika içinde diğeri de kuruduktan 1 saat sonra daha önceki testlerde böyle kuruma çizgisi de hiç görmemiştim
Buda kuruduktan sonra

Eklentiler

• IMG_20220703_100037.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar benim testinde bir şey görüyor musunuz? Var gibi gördüm ama gözlerim mi yanıltıyor beni bilemedim

Eklentiler

• 7AB7757A-FCF6-4DA9-9D8C-03BBBD0C6369.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 151
Sende var canım benim kuruma çizgisi degil bu

2 teste hatalı olmaz heralde hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin

2 teste hatalı olmaz heralde hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Ayy inşallah bakalım yarın tekrarlayacağım testimi duygularım karmaşık oldu umutlansam mi umutlanmasam mi bilemiyorum bazı arkadaşlar çok net kesin konuşmuş var hayirlisi olsun felan diye bir garip oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…