Benim 5 gün varken çıkmıştı canımAdetime 4 gün var bugün yoğun bir bel ağrısı var adet olucakmisim gibi miratech erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı
Evet çizgi görünmüyor canım ama gecikirsen bidaja yap geç döllenme de olabilirBu şekilde çıktı sanırım sonuç negatif
Sabah ilk idrar en sağlıklısı canımBu şekilde çıktı sanırım sonuç negatif
Benim belirtilerim bel ağrısı, ve karın şişkinliği 3 temmuz bat'tı , 30 Haziran'da erken gebelik testinde gölge gibi çıkmıştı. Kan da çıkar bence varsa. Bide yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ya da şüpheli ilişki zamanı üstünden 7 den fazla gün geçtiyse olabilirBugün kan vermeyi düşünüyorum acaba çıkar mı ki erken mi yoksa
Yumurtlamam dönemim 27 Haziran da pik.yapmıştı o günleri değerlendirdik zaten 29 Haziran çatlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti benimde bel ağrım cok fazlaBenim belirtilerim bel ağrısı, ve karın şişkinliği 3 temmuz bat'tı , 30 Haziran'da erken gebelik testinde gölge gibi çıkmıştı. Kan da çıkar bence varsa. Bide yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ya da şüpheli ilişki zamanı üstünden 7 den fazla gün geçtiyse olabilir
Benim adet dönemi yaklaşırken çok fazla bel ağrım olmuştu şimdi biraz hafiflediYumurtlamam dönemim 27 Haziran da pik.yapmıştı o günleri değerlendirdik zaten 29 Haziran çatlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti benimde bel ağrım cok fazla
3 gün var şuan adet günüme bekliyorum bugün evet biraz azaldı bel ağrısı kan versem çıkar mı diye düşünüyorumBenim adet dönemi yaklaşırken çok fazla bel ağrım olmuştu şimdi biraz hafifledi
Regl gününü bekle bence en Garanti olanı3 gün var şuan adet günüme bekliyorum bugün evet biraz azaldı bel ağrısı kan versem çıkar mı diye düşünüyorum
Artımed mi bu test, oyleyse ben de bununla öğrendimAdet günüm bugündü test yaptım erken gebelik ama 3 yıldır olmuyordu korkuyorum yanılma payı olursa diye . Var değil mi belli baya?
Hayır comfort. İnşallah yaniltmazArtımed mi bu test, oyleyse ben de bununla öğrendim
Merhaba , kan testi verdiniz mi, sonuçHayır comfort. İnşallah yaniltmaz
Büyük ihtimal çıkar istersen yarın sabahı bekle yapmak içinAdetime 4 gün var bugün yoğun bir bel ağrısı var adet olucakmisim gibi miratech erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı
Benim de 23 haziran sat 5 temmuz pik yaptı ovulasyon testi 7 temmuz da da catlama oldu vajınal akintim olmadı sadece ateş yukseldı degerlendırdık o gunlerı 26 27 gun arayla adet oluyorum bugun yarin adet günüm fakat dün sabah cok şiddetli bel agrım oldu akşama dogru gectı şuan da da var ama adet agrısı gıbı kasık bel agrısı benim ilk gebeliğimde de tek belirti bel agrısıydı gecıkme de olunca test yapmıstım cıkmıstı.Yumurtlamam dönemim 27 Haziran da pik.yapmıştı o günleri değerlendirdik zaten 29 Haziran çatlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti benimde bel ağrım cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?