Erken gebelik testi

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Adetime 4 gün var bugün yoğun bir bel ağrısı var adet olucakmisim gibi miratech erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı

Bu şekilde çıktı sanırım sonuç negatif

Eklentiler

• IMG_20220709_130403.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 355
Bugün kan vermeyi düşünüyorum acaba çıkar mı ki erken mi yoksa
Benim belirtilerim bel ağrısı, ve karın şişkinliği 3 temmuz bat'tı , 30 Haziran'da erken gebelik testinde gölge gibi çıkmıştı. Kan da çıkar bence varsa. Bide yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ya da şüpheli ilişki zamanı üstünden 7 den fazla gün geçtiyse olabilir

Yumurtlamam dönemim 27 Haziran da pik.yapmıştı o günleri değerlendirdik zaten 29 Haziran çatlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti benimde bel ağrım cok fazla

Yumurtlamam dönemim 27 Haziran da pik.yapmıştı o günleri değerlendirdik zaten 29 Haziran çatlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti benimde bel ağrım cok fazla
Benim adet dönemi yaklaşırken çok fazla bel ağrım olmuştu şimdi biraz hafifledi

Adet günüm bugündü test yaptım erken gebelik ama 3 yıldır olmuyordu korkuyorum yanılma payı olursa diye . Var değil mi belli baya?

Eklentiler

• IMG_20220715_211522.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 279
Benim de 23 haziran sat 5 temmuz pik yaptı ovulasyon testi 7 temmuz da da catlama oldu vajınal akintim olmadı sadece ateş yukseldı degerlendırdık o gunlerı 26 27 gun arayla adet oluyorum bugun yarin adet günüm fakat dün sabah cok şiddetli bel agrım oldu akşama dogru gectı şuan da da var ama adet agrısı gıbı kasık bel agrısı benim ilk gebeliğimde de tek belirti bel agrısıydı gecıkme de olunca test yapmıstım cıkmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…