- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 28
Kan verdiniz miAdet günüm bugündü test yaptım erken gebelik ama 3 yıldır olmuyordu korkuyorum yanılma payı olursa diye . Var değil mi belli baya?
Evet 7 haftalık şu anKan verdiniz mi
Ya maşallah hadi hayırlı olsunEvet 7 haftalık şu an
Merhaba kusura bakmayin bi sey soracagimda Sat 29 haziran Bat 29 temmuzBenim de 23 haziran sat 5 temmuz pik yaptı ovulasyon testi 7 temmuz da da catlama oldu vajınal akintim olmadı sadece ateş yukseldı degerlendırdık o gunlerı 26 27 gun arayla adet oluyorum bugun yarin adet günüm fakat dün sabah cok şiddetli bel agrım oldu akşama dogru gectı şuan da da var ama adet agrısı gıbı kasık bel agrısı benim ilk gebeliğimde de tek belirti bel agrısıydı gecıkme de olunca test yapmıstım cıkmıstı.
Teşekkür ederim canım, darısı tüm bekleyenlerin başınaYa maşallah hadi hayırlı olsun
Ayy masallahhEvet hamileyim
Amin canım evet doğal. Tüp transferi için adet bekliyordum ama mfk eş paketi kullandık onun sayesinde olduAyy masallahhAllah saglikla kucagina ammayi nasip etsin
Dogal yolla mi hamile kaldin 3 sene sonra?
Allah kimsenin kucagini bos birakmasinAmin canım evet doğal. Tüp transferi için adet bekliyordum ama mfk eş paketi kullandık onun sayesinde oldu
10 dakika içinde çıktıysa olabilir, 2 gün sonra aynı test ile yaparsan koyulasabilirKızlar selam predictor test ile yaptım foto da çıkmıyor ama pembe çizgi var çok hafif ilişkiden 10 gün sonrası bu şekilde. Sonradan pembe çıkar mı? Kuruma çizgisi mi bilemiyorum. Sizce?
Sabah ilk idrarla tekrarla canım çok belirsiz kuruma da gebelik de olabilir. Ben ilişkiden 11 gün sonra çok hafif pembe bir çizgi ile öğrendim belli belirsizdi, gün içinde tekrar yapmıştım yine aynıydı ve akşamına kan vermiştim.Kızlar selam predictor test ile yaptım foto da çıkmıyor ama pembe çizgi var çok hafif ilişkiden 10 gün sonrası bu şekilde. Sonradan pembe çıkar mı? Kuruma çizgisi mi bilemiyorum. Sizce?
Akşam yapmıştım 6-7 gibi sıkışıkta değildim aslında ama iki saat sonra böyle oldu bir iki dk sonra bakmamıştım tek diye. Belim çok ağrıyor belirti olarak sadece bu var sanırım, 1 hafta ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oldu. 4 gün önce de pembe akıntım oldu tegl sanıp pd koydum sonra devamı gelmedi. Olursa süpriz olur ilk denememiz çünkü, belki bende sabırsızım psikolojiktir bilemiyorum:)) Bel ağrısı oldu mu sizde?Sabah ilk idrarla tekrarla canım çok belirsiz kuruma da gebelik de olabilir. Ben ilişkiden 11 gün sonra çok hafif pembe bir çizgi ile öğrendim belli belirsizdi, gün içinde tekrar yapmıştım yine aynıydı ve akşamına kan vermiştim.
10 dk boyunca bakmadım iki dk bakıp bıraktım acelem vardı bir yere gidecektim. Akşam tekrar bakayım dedim aklımda kaldı, fotoda çok belli değil gözle ince pembe çizgi var. Daha önce de yapmıştım hiç çizgi oluşmamıştı. Bakalım iki gün sonra tekrarlycam olmazsam10 dakika içinde çıktıysa olabilir, 2 gün sonra aynı test ile yaparsan koyulasabilir
İnşallah, iki gün daha bekleyim tahmini regl günüm yarın çünkü.Bence yarın sabah tekrar yapın test inşallah sizinledir bebeğiniz
Evet canım normalde hiç bel ağrım olmazdı yumurtlamadan 8 gün sonra bir gece bel ağrım oldu tam rahme tutunma zamanıymış. İlk deneme diye olmayacak bir şey yok bende ilacı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım insan hem istiyor hem yeni diye beklemiyor. İnanmam çok zor olmuştuAkşam yapmıştım 6-7 gibi sıkışıkta değildim aslında ama iki saat sonra böyle oldu bir iki dk sonra bakmamıştım tek diye. Belim çok ağrıyor belirti olarak sadece bu var sanırım, 1 hafta ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oldu. 4 gün önce de pembe akıntım oldu tegl sanıp pd koydum sonra devamı gelmedi. Olursa süpriz olur ilk denememiz çünkü, belki bende sabırsızım psikolojiktir bilemiyorum:)) Bel ağrısı oldu mu sizde?
Sizinde sağlıkla gelsin inşallah minişEvet canım normalde hiç bel ağrım olmazdı yumurtlamadan 8 gün sonra bir gece bel ağrım oldu tam rahme tutunma zamanıymış. İlk deneme diye olmayacak bir şey yok bende ilacı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım insan hem istiyor hem yeni diye beklemiyor. İnanmam çok zor olmuştu
Amin inşallah canım umarım hamilesindirSizinde sağlıkla gelsin inşallah minişBakalım bende sevinirim olursa
Bnmki çıkmamıştı 2 gün geçtikten sonra adetimden çıktı4 gun kala erken gebelik testinizde kesin cikardi bence. Ama yinede adetinizi bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?