- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
hemen ciktiysa ikinci cizgi yani 10dk icinde. hamilesiniz tebriklerİyi Akşamlar Kızlar Benim Regl Olmama 5 Gün Var Bu Sabah Test Yaptım Böyle Çıktı Sizce Hamilemiyim..!
Tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsınİyi Akşamlar Kızlar Benim Regl Olmama 5 Gün Var Bu Sabah Test Yaptım Böyle Çıktı Sizce Hamilemiyim..!
Ben beş gün varken öğrendim erken gebelik testiyleKızlar erken gebelik testi adett gününden kaç gün önce çıkar ? Yada adet gününden kaç gün önce hamile olduğunu öğrenenler oldu ???
Ben dün yaptım erken gebelik testi adetime 6 gün vardı ve çatlama iğnemin sonrası 11. Günümdü silik çıktı çevremdekiler silikse hamilesin dediler burdan yorum yapanlar da iğnenin etkisi geçmemişse o yüzden silik çıktı dediler çok kafam karıştıBen beş gün varken öğrendim erken gebelik testiyle
Evet iğne etkisi olabilir o yüzden siz bi 2-3 gün daha bekleyinBen dün yaptım erken gebelik testi adetime 6 gün vardı ve çatlama iğnemin sonrası 11. Günümdü silik çıktı çevremdekiler silikse hamilesin dediler burdan yorum yapanlar da iğnenin etkisi geçmemişse o yüzden silik çıktı dediler çok kafam karıştı
Evet inşAllah negatif i görmemEvet iğne etkisi olabilir o yüzden siz bi 2-3 gün daha bekleyin
Allah büyük inşallah hamilesinizdirEvet inşAllah negatif i görmem
4 gün kala yaptım ama ilk idrarla değil sizce var mı kızlarKızlar erken gebelik testi adett gününden kaç gün önce çıkar ? Yada adet gününden kaç gün önce hamile olduğunu öğrenenler oldu ???
Canım senin var gibi duruyor çizgi gözüküyor yani bence kan verİlk idrar değil şimdi yaptım, hayalet çizgi var yine. Umutlanmalı mıyım?
Dün akşam dayanamadım kan verdim 57 çıktıCanım senin var gibi duruyor çizgi gözüküyor yani bence kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?