Erken gebelik testi

Ayy adetinize kaç gün kala yaptınız bide çatlatma iğne oldunuz mu
Adetim çok düzensizdi benim 12 mayısta adet olmuştum en son. Tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğim, 11. Günümüz bugün transferden sonra. Yarın tekrar kan verip artışa bakacağım. Darısı bekleyen herkese olsun inşallah

benimde görsele eklediğim gibi çıktı adetime 6 gün var hayalet çizgi mi var yoksa ben mi psikolojik olarak öyle görüyorum

3 yıllık evliyim 4 yıl olcak nerdeyse bebk istiyoruz ama düzensizliğim vardı pcos falan dediler sonra pcos yok dediler hiçbir problemim yoktu adet olmuyordum hiçbişekilde ilaç harici geçen sene ekimde kendiliğinden düzene girdi şuan doktora gidiyorum testler yaptılar ne bende ne eşimde hiçbir problem yok progesteronda 1.10 çıktı normal deniyor. Rahim filmi için gün alıcam ama doktorun bize belirlediği tahmini yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon tesleriyle falan . Şuan tahmini 6 gün var adetime belimde sırtımda ağrım vardı sabah yaptığım erken gebelik testim bu şekilde resimde asla hiçbişey gözükmüyor ama çıplak gözle karaltı var orda olma ihtimali varmı sizce

Eklentiler

• DB70A74B-2334-49B5-9F38-ABDAEE947709.webp
    15 KB · Görüntüleme: 70
  • 416FB229-9FB3-48BD-AE65-F7B2C95389B2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba, ben geçen ay 14 ünde adet olduktan sonra yumurtlama zamanından 2, 3 gün snra yani bu ayın 4 ünde yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa adetten azdı. Bu ayın 14 ünde yani 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım hala ve geceden beri kasık ağrısı yaşıyorum uyuyamadım şimdi de batmalar var. Sabah öğürerek gittim lavaboya. Ve bugün kan verdim 2 çıktı. 2 gün geckmeyle 2 çıktı yükselir mi ? Lütfen biri cevap versin. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…