- 22 Şubat 2023
- 50
- 13
- 8
- 39
- Konu Sahibi yesilruyaa
-
Yaa peki markası neydi hatırlıyormusunuzBen 6 gün kala silik çizgi ile öğrendim
Awox tuYaa peki markası neydi hatırlıyormusunuz
Teşekkür ederim bende alayımAwox tu
bişey daha sorayım sabah idrarıyla doğru sonuç alınacağını söylüyorlarda sizde sabah idrarıyla baktınız şuan yapsam olurmu acabaBuydu test
Brn bu attığım testi gecenin 2.30 unda yaptım. Ben ona inanmıyorum carsa silikte olsa çıkıyorbişey daha sorayım sabah idrarıyla doğru sonuç alınacağını söylüyorlarda sizde sabah idrarıyla baktınız şuan yapsam olurmu acaba
Sağolun ozaöan bende şimdi yapayımBrn bu attığım testi gecenin 2.30 unda yaptım. Ben ona inanmıyorum carsa silikte olsa çıkıyor
Bekliyorım sonucunu umarım hayırlısı olur senin içinSağolun ozaöan bende şimdi yapayım
Maalesef tek çizgi çıktı heyecanlanmıştım amaBekliyorım sonucunu umarım hayırlısı olur senin için
Belirtiniz varmıydı, planlı gebelik olduğu için mi test yaptınız? Yumurtlamadan sonra herhangi bi kasık ağrısı yaşadınızmıMaalesef tek çizgi çıktı heyecanlanmıştım ama
Evet planlamıştık o yüzden test yaptım. Kasık ağrım var bir haftadır ara ara oluyordn bugün nerdeyse hiç kesilmedi iyice şüphelenmiştimBelirtiniz varmıydı, planlı gebelik olduğu için mi test yaptınız? Yumurtlamadan sonra herhangi bi kasık ağrısı yaşadınızmı
Kesilmesini bekle, benim çok oldu kesildi test yaptım çıktıEvet planlamıştık o yüzden test yaptım. Kasık ağrım var bir haftadır ara ara oluyordn bugün nerdeyse hiç kesilmedi iyice şüphelenmiştim
Bakalım zaten az kaldı adetime adet olmazsa bir iki gün daha bekler yinelerim testiKesilmesini bekle, benim çok oldu kesildi test yaptım çıktı
Umarım kalbindeki rahmindedirBakalım zaten az kaldı adetime adet olmazsa bir iki gün daha bekler yinelerim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?