- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi bebekbeklemece
-
Adetten 3 gün önce kaset testle silik pozitif görmüştüm benMerhaba2 aydır bebek deniyoruz ovulasyon testi almadık ama adetlerim düzenli döngüm 28 bu ay günleri daha iyi değerlendirdik.
Benim sorum erken gebelik testlerinde en erken ilişkiden kaç gün sonra çıkaryada adetten kaç gün önce
5 gün önce diye biliyorumMerhaba2 aydır bebek deniyoruz ovulasyon testi almadık ama adetlerim düzenli döngüm 28 bu ay günleri daha iyi değerlendirdik.
Benim sorum erken gebelik testlerinde en erken ilişkiden kaç gün sonra çıkaryada adetten kaç gün önce
Pozitif mıydı peki hamile mısınızMerhaba adetten 4-5 gün önce normal kaset testle silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani yumurtlama dönemindeki ilişkiden 12-13 gün sonra.
Cok teşekkür ederim zaman geçmiyorAdetten 3 gün önce kaset testle silik pozitif görmüştüm ben
Henüz 7 gün oldu zaman geçmiyorAdetten 3 gün önce kaset testle silik pozitif görmüştüm ben
Yumurtlama günümun 7. Günü henüz çok sabırsızimMerhaba adetten 4-5 gün önce normal kaset testle silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani yumurtlama dönemindeki ilişkiden 12-13 gün sonra.
Evet belirti oluyor, bende de göğüsler çok ağrıyordu, yumurtlama döneminden hemen sonra başladı hattaCok teşekkür ederim zaman geçmiyor
Henüz 7 gün oldu zaman geçmiyorpeki belirti olur mu yoksa piskolojik mi çünkü göğüslerim gerçekten çok şişti bu 2 gündür
7 gün sonra test yaparım bende o zamanMerhaba adetten 4-5 gün önce normal kaset testle silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani yumurtlama dönemindeki ilişkiden 12-13 gün sonra.
Şimdi daha da heyecanlandım bel sırt agrimda çok fena dayanamayıp test yaptjm ama tabiki negatif çok erkenmisEvet belirti oluyor, bende de göğüsler çok ağrıyordu, yumurtlama döneminden hemen sonra başladı hatta
Kaç gün var adetinize ?Şimdi daha da heyecanlandım bel sırt agrimda çok fena dayanamayıp test yaptjm ama tabiki negatif çok erkenmis
Evet gerçekten erken öğrenmek çok stresli oluyor, aslında dayanabilsek en güzeli adet gecikmesini beklemekErken öğrenmek iyi olmuyor ama.Beta hcg duzenli artacak mi endişesi oluyor.Keseyi görmek için beklemek zorundasın kalp atışı için hakeza.En güzeli adet gecikmesi.Tabi sabretmek zor anlayabiliyorum.Ben de 3.yü istiyorum şimdi.Ona rağmen asiri bir heyecan sabırsızlık var.
Ay ne güzel rabbim tez vakitte nasip etsin sizede inşallahErken öğrenmek iyi olmuyor ama.Beta hcg duzenli artacak mi endişesi oluyor.Keseyi görmek için beklemek zorundasın kalp atışı için hakeza.En güzeli adet gecikmesi.Tabi sabretmek zor anlayabiliyorum.Ben de 3.yü istiyorum şimdi.Ona rağmen asiri bir heyecan sabırsızlık var.
8 gün var dahaKaç gün var adetinize ?
Önce ilk bebeğini uzun süredir isteyenlere,ilk defa bebek sahibi olmak isteyenlere,sonra 2.yi ve benim gibi 3.yü isteyenlere Rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin.Vicdanli merhametli dileyen herkesin kucağı dolsun evi şenlensin çocuk sesleriyle insaalllahAy ne güzel rabbim tez vakitte nasip etsin sizede inşallahay nasıl sabrederim 1 hafta nasıl sabredicem diye düşünüyorum sonrası daha stresli evet kimyasal olabiliyormuş
Henüz çok erken, 3 4 gün kala tekrar deneyin8 gün var daha
Ne güzel söylediniz, aminÖnce ilk bebeğini uzun süredir isteyenlere,ilk defa bebek sahibi olmak isteyenlere,sonra 2.yi ve benim gibi 3.yü isteyenlere Rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin.Vicdanli merhametli dileyen herkesin kucağı dolsun evi şenlensin çocuk sesleriyle insaalllah
Amin aminnnn inşallahÖnce ilk bebeğini uzun süredir isteyenlere,ilk defa bebek sahibi olmak isteyenlere,sonra 2.yi ve benim gibi 3.yü isteyenlere Rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin.Vicdanli merhametli dileyen herkesin kucağı dolsun evi şenlensin çocuk sesleriyle insaalllah
Deneyeceğim teşekkür ederimHenüz çok erken, 3 4 gün kala tekrar deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?