Erken gebelik testi

bebekbeklemece

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
401
470
23
32
Merhaba 2 aydır bebek deniyoruz ovulasyon testi almadık ama adetlerim düzenli döngüm 28 bu ay günleri daha iyi değerlendirdik.
Benim sorum erken gebelik testlerinde en erken ilişkiden kaç gün sonra çıkar yada adetten kaç gün önce

Adetten 3 gün önce kaset testle silik pozitif görmüştüm ben

Merhaba adetten 4-5 gün önce normal kaset testle silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani yumurtlama dönemindeki ilişkiden 12-13 gün sonra.

Cok teşekkür ederim zaman geçmiyor

Henüz 7 gün oldu zaman geçmiyor peki belirti olur mu yoksa piskolojik mi çünkü göğüslerim gerçekten çok şişti bu 2 gündür
Evet belirti oluyor, bende de göğüsler çok ağrıyordu, yumurtlama döneminden hemen sonra başladı hatta

Erken öğrenmek iyi olmuyor ama.Beta hcg duzenli artacak mi endişesi oluyor.Keseyi görmek için beklemek zorundasın kalp atışı için hakeza.En güzeli adet gecikmesi.Tabi sabretmek zor anlayabiliyorum.Ben de 3.yü istiyorum şimdi.Ona rağmen asiri bir heyecan sabırsızlık var.

Evet gerçekten erken öğrenmek çok stresli oluyor, aslında dayanabilsek en güzeli adet gecikmesini beklemek

Ay ne güzel rabbim tez vakitte nasip etsin sizede inşallah ay nasıl sabrederim 1 hafta nasıl sabredicem diye düşünüyorum sonrası daha stresli evet kimyasal olabiliyormuş

Ay ne güzel rabbim tez vakitte nasip etsin sizede inşallah ay nasıl sabrederim 1 hafta nasıl sabredicem diye düşünüyorum sonrası daha stresli evet kimyasal olabiliyormuş
Önce ilk bebeğini uzun süredir isteyenlere,ilk defa bebek sahibi olmak isteyenlere,sonra 2.yi ve benim gibi 3.yü isteyenlere Rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin.Vicdanli merhametli dileyen herkesin kucağı dolsun evi şenlensin çocuk sesleriyle insaalllah

Ne güzel söylediniz, amin

Amin aminnnn inşallah biz 12 yıl sonra evlendik henüz 2 aylık evliyim ama 30 yaşındayız tez vakitte rabbim nasip eder inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…