- 3 Ağustos 2012
- 5.355
- 15.387
- 448
- Konu Sahibi bebekbeklemece
-
Ben reglden 7 gün önce prodoctor markada pozitifi görmüştümMerhaba2 aydır bebek deniyoruz ovulasyon testi almadık ama adetlerim düzenli döngüm 28 bu ay günleri daha iyi değerlendirdik.
Benim sorum erken gebelik testlerinde en erken ilişkiden kaç gün sonra çıkaryada adetten kaç gün önce
bende prodoctorla yaptım ama 10 gün varken yaptım. bugun 7 gün kaldı 2 gün daha sabretmeye çalışıp yenileyeceğimBen reglden 7 gün önce prodoctor markada pozitifi görmüştüm
Benim bugün olmam gerekiyordu olmadım. Test yapayım mı ya korkuyorum negatif çıkar diye. Ha adet oldum ha olacam boşuna umutlanma diyip duruyorum kendimebende prodoctorla yaptım ama 10 gün varken yaptım. bugun 7 gün kaldı 2 gün daha sabretmeye çalışıp yenileyeceğim
Insallah kısa sürede saglikli bir gebelik elde edersiniz.Tekrar test yaptınız mı merak ettim?Negatifse de üzülmeyin yolun başındasıniz.Olur Allahin izniyle.Stres yapmamaya çalışın.Her şey gönlünüzce olsunAmin aminnnn inşallahbiz 12 yıl sonra evlendik henüz 2 aylık evliyim ama 30 yaşındayız tez vakitte rabbim nasip eder inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde
benim adete 5 gün kaldı ve sonuç negatif ben olsam yapardım yani kesin sonuç verir diye düşünüyorum . Olmamışsa da stres gider üstünüzden en azından umarım olmuşturBenim bugün olmam gerekiyordu olmadım. Test yapayım mı ya korkuyorum negatif çıkar diye. Ha adet oldum ha olacam boşuna umutlanma diyip duruyorum kendime
hergün yapıyorum bugun adete 5-6 gün kaldı sonuç negatif artık umudumu kestim hayaller bidahaki ayaInsallah kısa sürede saglikli bir gebelik elde edersiniz.Tekrar test yaptınız mı merak ettim?Negatifse de üzülmeyin yolun başındasıniz.Olur Allahin izniyle.Stres yapmamaya çalışın.Her şey gönlünüzce olsun
İlişkiden 12 gün sonra çıkarMerhaba2 aydır bebek deniyoruz ovulasyon testi almadık ama adetlerim düzenli döngüm 28 bu ay günleri daha iyi değerlendirdik.
Benim sorum erken gebelik testlerinde en erken ilişkiden kaç gün sonra çıkaryada adetten kaç gün önce
takvime göre çarşamba günü tekrar yumurtlamam var şimdi ovülasyon siparişi verdim bakalım benim kaçıncıı gün çıkacak . Umarım hamilesinizdir kaç aydır deniyorsunuzİlişkiden 12 gün sonra çıkarbenim de döndüm 28 gündü be ben de 2 ay ovülasyon yapmadım ve bu ay yapayım dedim 19. gün yumurtlamam oldu 20.günde çatladım meğer geç yumurtlamam olmus. Bakalım 7 gün sonra ben de test yapıcam umarım hamileyimdir
İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin bu 3.ay denemem olacak umarım son denemem olurtakvime göre çarşamba günü tekrar yumurtlamam var şimdi ovülasyon siparişi verdim bakalım benim kaçıncıı gün çıkacak . Umarım hamilesinizdir kaç aydır deniyorsunuz
T çizgisi de C çizgisi kadar koyu olduğunda pik anlamına geliyor, yani henüz var yumurtlamayaEki Görüntüle 3285635 ovulasyon testi aldımbugjn regl ilk gjnden itibaren 10.gunum çok hafif silik çıktı bu günler değerlendirilmesi lazım mi ?
Kaç güne kadar aynı renk olur acabaT çizgisi de C çizgisi kadar koyu olduğunda pik anlamına geliyor, yani henüz var yumurtlamaya
Adetiniz düzenli mi, kaç günde bir oluyor ?Kaç güne kadar aynı renk olur acaba
düzenli 26-28 günde bir oluyorAdetiniz düzenli mi, kaç günde bir oluyor ?
Öyleyse 12 ile 14. gün arası pik olurdüzenli 26-28 günde bir oluyor
Bugün 13. Gün durum bu sanırım yarın pik olacak gibi dimi henüz olmamışÖyleyse 12 ile 14. gün arası pik olur
Evet çok yüksek ihtimal yarın pik olacak ama bugünü de değerlendir benceBugün 13. Gün durum bu sanırım yarın pik olacak gibi dimi henüz olmamış
değerlendirdim umarım bu ay olur :)Evet çok yüksek ihtimal yarın pik olacak ama bugünü de değerlendir bence
Hadi inşallahdeğerlendirdim umarım bu ay olur :)
Pik olmadı galiba açılmaya başladı bugün renk üzgünüm neden öyle olur kiHadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?