Erken gebelik testi

Ben reglden 7 gün önce prodoctor markada pozitifi görmüştüm

Amin aminnnn inşallah biz 12 yıl sonra evlendik henüz 2 aylık evliyim ama 30 yaşındayız tez vakitte rabbim nasip eder inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde
Insallah kısa sürede saglikli bir gebelik elde edersiniz.Tekrar test yaptınız mı merak ettim?Negatifse de üzülmeyin yolun başındasıniz.Olur Allahin izniyle.Stres yapmamaya çalışın.Her şey gönlünüzce olsun

Benim bugün olmam gerekiyordu olmadım. Test yapayım mı ya korkuyorum negatif çıkar diye. Ha adet oldum ha olacam boşuna umutlanma diyip duruyorum kendime
benim adete 5 gün kaldı ve sonuç negatif ben olsam yapardım yani kesin sonuç verir diye düşünüyorum . Olmamışsa da stres gider üstünüzden en azından umarım olmuştur

hergün yapıyorum bugun adete 5-6 gün kaldı sonuç negatif artık umudumu kestim hayaller bidahaki aya çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinn

İlişkiden 12 gün sonra çıkar benim de döndüm 28 gündü be ben de 2 ay ovülasyon yapmadım ve bu ay yapayım dedim 19. gün yumurtlamam oldu 20.günde çatladım meğer geç yumurtlamam olmus. Bakalım 7 gün sonra ben de test yapıcam umarım hamileyimdir

takvime göre çarşamba günü tekrar yumurtlamam var şimdi ovülasyon siparişi verdim bakalım benim kaçıncıı gün çıkacak . Umarım hamilesinizdir kaç aydır deniyorsunuz

takvime göre çarşamba günü tekrar yumurtlamam var şimdi ovülasyon siparişi verdim bakalım benim kaçıncıı gün çıkacak . Umarım hamilesinizdir kaç aydır deniyorsunuz
İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin bu 3.ay denemem olacak umarım son denemem olur 19 mayısta evlendim bu sene, hiç korunmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…