Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm valla yapar yapmaz hemen çıktı mı yoksa beş on dk geçtikten sonra mı çıktıMerhabalar kızlar.Bana 21 ağustosta transfer yapıldı dayanamayıp bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı.Sizce var mıdır
Taze transfer mi donmuş mu . Var gibi gözüküyor rabbim sevindirsin inşallahMerhabalar kızlar.Bana 21 ağustosta transfer yapıldı dayanamayıp bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı.Sizce var mıdır
Yapar yapmaz çıktı canımBen gördüm valla yapar yapmaz hemen çıktı mı yoksa beş on dk geçtikten sonra mı çıktı
Aminn inşallahTaze transfer mi donmuş mu . Var gibi gözüküyor rabbim sevindirsin inşallah
MaşallahAminn inşallahdonmuştu canım 5 gün embriyosuydu
Slm insallah vardir ama cok erken yapmisin 10 felan diye biliyorumMerhabalar kızlar.Bana 21 ağustosta transfer yapıldı dayanamayıp bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı.Sizce var mıdır
Hayirli olsun bende 7 günde öğrendim dondurulmustu ama sakın kan vermeyin 12 günü bekleyin yoksa artış için 2 gunde bir takip etmek gerekir hayırlı olsun şimdiden sağlıcakla ilerlesin topidikMerhabalar kızlar.Bana 21 ağustosta transfer yapıldı dayanamayıp bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı.Sizce var mıdır
Normalde öyle cnm ama dayanamadım yaptımSlm insallah vardir ama cok erken yapmisin 10 felan diye biliyorum
Doktorum bana 10. Günde vermemi söyle isti zaten cnm o zaman vericemHayirli olsun bende 7 günde öğrendim dondurulmustu ama sakın kan vermeyin 12 günü bekleyin yoksa artış için 2 gunde bir takip etmek gerekir hayırlı olsun şimdiden sağlıcakla ilerlesin topidik![]()
Bende transferden sonra 6.gun öğrenmiştim testte hayırlı olsun var gibi duruyorMerhabalar kızlar.Bana 21 ağustosta transfer yapıldı dayanamayıp bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı.Sizce var mıdır
Değeriniz kaçtı acabaBende transferden sonra 6.gun öğrenmiştim testte hayırlı olsun var gibi duruyor
6.gun idrar testi yaptım kanı 9.gun vermiştim 170 cikmistiDeğeriniz kaçtı acaba