Erken gebelik testi

Kitsunedesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
12
2
1
Merhabalar.
14 Ekimde regl oldum. Reglimin 6. günü yani 19 Ekimde korunmasız ilişki yaşadım. Bu dönemde gebelik mümkün müdür ve erken gebelik testini en erken ne zaman yapabilirim yardımcı olabilir misiniz Regl düzenim günü gününe olmasada çok düzensiz değildir 25-35 gün arası her ay değişiyor.

İlişkinin üzerinden 16 gün geçmiş kaset test yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum. İki gündür mide bulantısı yaşıyorum üşüttüm mü belirti mi anlamadım.

Çok silik görüyorum ben de canım ins vardır

Geçen hafta erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Acilide meşgul etmek istemiyorum ama çokta merak ediyorum nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alırım olmazsa birazdan

Garanti olsun dedim kan verdim negatif çıktı değerin ilerleyen günlerde yükselme ihtimali var mı? Yoksa gebelik kesin yok diyebilir miyiz? Adetime 6 gün var

Kızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi akşam testim böyle çıktı

Eklentiler

• 20231106_215642.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…